Sztárok

Félmeztelenül kapták lencsevégre: melltartó nélkül, szexi bugyiban mutatta meg álomalakját a Baywatch 54 éves sztárja

A sorozat egykori szőke bombázója a mai napig remek formában van, pedig jövő márciusban már 55 éves lesz.

Ma már barna hajjal hódít

Donna D’Errico nevét 1996-ban ismerte meg a világ, amikor megkapta a Baywatch című sorozatban Donna Marco szerepét, akit 18 epizód erejéig alakíthatott: a produkció meghozta számára a várva-várt hírnevet, hiszen a szőke bombázó a Baywatch után sorra kapta a kisebb-nagyobb szerepeket, ám olyan átütő sikert egyik alakításával sem tudott elérni, mint amilyent Donna Marco megformálásával. Na persze a most 54 éves színésznőnek sosem kellett attól félnie, hogy ne kapna valahol munkát, hiszen helyét már 1995-ben bebiztosította a szórakoztatóiparban, amikor is a Playboy magazinnak pózolt. Ezt követően vált a férfiak szemében valódi szexszimbólummá, és ezt a címet és pozíciót a mai napig őrzi is, ugyanis korához képest a színésznő remekül néz ki, legalább 15 évet letagadhatna – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebb, félmeztelen fotója, ahol tökéletes idomait csupán egy szexi bugyi takarja. Galériánkban mutatjuk a tűzforró felvételt!

Így festett az egykori Playmate annak idején a Baywatchban: a fotót elnézve érthető, miért éppen ő kapta meg Marco szerepét.
Kattints a további képekért!

A néhai királynő élete minden területét illetően felállított jó pár szabályt és előírást, amit a környezetével is betartatott, halála után azonban minden megváltozott: Kamilla például az egyik íratlan szabálynak nem hajlandó többé engedelmeskedni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.