Sztárok

Csodaszép ajándékot kapott Katalin karácsonyra Vilmostól: a hercegné férje meglepetése miatt változtatott ünnepi öltözékén

Az utolsó pillanatban döntött úgy Kate Middleton, hogy a nyilvános karácsonyi sétához egy korábban már viselt, olívazöld Alexander McQueen darabot húz majd fel – tette mindezt azért, mert férje egy, a kabáthoz színben passzoló ékszerrel lepte őt meg.

Mesésen festett, mint mindig

Katalin valódi divatdiktátor, így azt már felesleges is lenne leírni, hogy a hercegné idén karácsonykor is csodálatosan és kifogástalanul is nézett ki, amikor is Károllyal, Kamillával, Vilmossal, valamint három gyermekével együtt útnak indult a brit királyi család szokásos, hagyományos templomi sétájára december 25-én. Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Katalin egy olívazöld, Alexander McQueen kabátot viselt, melyhez széles karimájú kalapot és barna bőrkesztyűt vett fel, csizmája pedig szettjének legvagányabb darabja volt. Hogy miért? Nos, Vilmos nejének egy velúrcsizmára esett a választása, ami az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere, de ez még nem minden, ugyanis az outfit legfeltűnőbb darabja nem a lábbeli, hanem egy ékszer volt, amit állítólag Katalin épp karácsony reggelén kapott férjétől. Éppen ezért a hercegé aznap, a séta előtt módosította szettjét úgy, hogy viselni tudja a különlegesen szép darabot, ami nem is olyan drága, mint azt gondolnánk. Galériánkban mutatjuk!

Katalin Gianvito Rossi olasz tervező csizmáját viselte a séta során: köztudott, hogy a hercegné meglehetősen kedveli a márkát, ami a jó minőségéről híres, és a darabjai szinte mindenhez passzolnak.
Kattints a további képekért!

A néhai királynő élete minden területét illetően felállított jó pár szabályt és előírást, amit a környezetével is betartatott, halála után azonban minden megváltozott: Kamilla például az egyik íratlan szabálynak nem hajlandó többé engedelmeskedni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!