Sztárok

III. Károly beleőrül majd a fájdalomba: Harry és Meghan botrányos lépése az egész családot szétzilálhatja

A brit uralkodónak lassan bele kell törődnie: a leghalványabb remény sincs rá, hogy kisebbik fiával elássák a csatabárdot.

Örökös békétlenség, véget nem érő viszálykodás

Harry sussexi herceg az utóbbi időben gőzerővel munkálkodott rajta, hogy minden egyes köteléket eltépjen, mely még a ködös Albionhoz és a brit királyi családhoz fűzi. Sokan nem tudják mire vélni ezt a példátlan megátalkodottságot - már csak azért sem, mert III. Károly még a Tartalék című botránykötet dacára is hajlandóságot mutatna rá, hogy visszafogadja a szívébe kisebbik fiát. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy maga Harry nem szeretne visszakerülni a "cukrosdobozba". A sussexi herceg és neje, Meghan Markle újabb jelentőségteljes döntést fontolgatnak - ha meglépik mindazt, amit a nemzetközi sajtó rebesget, garantáltan hatalmas fájdalmat okoznak majd a királynak.

A Mirror szerint Harryék azt tervezik, hogy odahagyják montecitó-i otthonukat, és Malibuba költöznek: oda, ahol a legnagyobb hollywoodi sztárok élnek, s ahol a hercegné a gyerekkorát töltötte.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle személye megosztja a közvéleményt: sokan egyenesen rajonganak érte, míg vannak, akik szerint csak megjátssza magát a nagyvilág előtt. Bármi is az igazság, egy valamit nem lehet elvenni tőle: két gyerek után is lehengerlő az alakja.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.
Fashion&Beauty
A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...