Sztárok

Az áttétes rákkal küzdő Reviczky Gábor: "Az orvosok azt mondták, az állapotomhoz képest minden rendben van"

A 74 éves színész kezdetben elzárkózott a kemoterápia lehetősége elől, ám amikor megtudta, hogy áttétes rákban szenved, rábólintott a kezeléssorozatra.

Esze ágában sincs feladni a harcot

Reviczky Gábor fél évvel ezelőtt tudta meg, hogy prosztatarák támadta meg a szervezetét. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett színészlegenda kezdetben mereven elzárkózott a kemoterápiás kezelés lehetőségétől, nemrég azonban kiderült, hogy betegsége jóval súlyosabb, mint azt korábban remélte: három helyen is áttét képződött a szervezetében. A 74 éves híresség úgy határozott, mégis vállalja a kemoterápiát. A lesújtó diagnózis ellenére sincs azonban betegségtudata, hiszen azt mondja, az ember éppen akkor enged teret a rosszindulatú daganat burjánzásának, ha beletőrödik a helyzetébe. Reviczky továbbra is gőzerővel dolgozik, forgatásról forgatásra jár, és még mindig nagy terveket sző a jövőre nézvést. A jeles színész most újabb részleteket osztott meg állapotával kapcsolatban.

"Az orvosok azt mondták, az állapotomhoz képest minden rendben van. Az csak hosszas vizsgálatok során fog kiderülni, hogy a kemoterápia hatásos volt-e. Most megnézték a véremben lévő rákos sejtek szintjét, és ha ez a következő vérvételek során csökken, az jelzi a kezelés sikerességét" - mondta a Blikknek Reviczky.
Kattints a további képekért!

A Vígszínház egykori legendás művésze prosztatarákkal küzd - egy gerinccsigolyájában, három bordájában és a nyaki mirigyében találtak áttétet.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...