Sztárok

Grace Kelly sármos unokájának ritkán látott felesége a világ egyik legszebb nője: a 38 éves Beatrice olyan, akár egy valódi hercegnő

Arról nem is beszélve, hogy a szőke szépség még hasonlít is a legendás színésznőre és hercegnére.

Ő a monacóiak olasz Katalinja

Az Oscar-díjas amerikai színésznő, Grace Kelly 1956 áprilisában ment feleségül III. Rainerhez, Monaco uralkodó hercegéhez, akitől három gyermeke született: a jelenlegi uralkodó, II. Albert, Stefánia, valamint Karolina hercegnő, akik bőven elhalmozták Kellyt unokákkal. Albert két, Stefánia három, Karolina pedig négy gyermekkel is büszkélkedhet - utóbbi hercegnő hozta például a világra a sármos, piszkosul jóképű Pierre Casiraghit is, aki 2015-ben - sok nő bánatára - feleségül vette az olasz származású Beatrice Borromeo-t. Pierre választása több volt, mint tökéletes: Beatrice nem csupán hozzá hasonlóan arisztokrata család szülöttje, de külsejét tekintve sem lehet rá semmi rosszat mondani, ugyanis igazi szőke szépségről van szó, aki a 40-hez közeledve is éppoly bájos, mint a húszas éveiben, emellett sokak szerint még Grace Kelly-re is megszólalásig hasonlít néhány fotóján. Galériánkban mutatjuk a bámulatos Beatrice-t, aki a monacóiaknál legalább olyan népszerű, mint a briteknél Katalin!

Ő itt Grace Kelly legidősebb gyermeke, Karolina hercegnő, aki 1987-ben adott életet Pierre Casiraghinak.
Kattints a további képekért!

Lucia Sofia Ponti nem csupán azért az egyik legszerencsésebb tini a világon, mert olyan nagyszülőket tudhat magáénak, mint Sophia Loren és Carlo Ponto, hanem azért is, mert örökölte nagyanyja és anyja minden szépségét és báját.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.