Sztárok

Ránija felvette a tavasz legfelkapottabb darabját, és remekül állt neki: a királyné sosem volt még ennyire laza és elegáns egyszerre

Bár a jordán királyné általában diktálja a trendeket, nem pedig behódol a divatnak, most mégis megtette, ami helyes lépésnek bizonyult, ugyanis fantasztikusan állt rajta a tavaszi időszak egyik legnépszerűbb darabja.

Ennek a darabnak minden nő gardróbjában kötelezően ott a helye!

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a latte- vagy tejeskávé-trend tavaly vált ismertté, mind a smink, mind pedig az öltözködés tekintetében. Az új divatirányzat törekszik a minimalizmusra, valamint a visszafogottságra: klasszikus és letisztult szabásvonalak, bézs, tejszín, halvány rózsaszín és karamell árnyalatok. Ennek a trendnek hódolt be Ránija is nemrégiben, most azonban a királyné ennél sokkal lazábbra vette a figurát, és felkapott egy olyan tavaszi alapdarabot, melynek minden nő gardróbjában ott a helye, így nem meglepő, hogy bizony Ránija szekrényében is megtalálható a tavasz egyik kedvenc ruhadarabja, ami egyébként egyik hírességen sem áll olyan jól, mint rajta. Galériánkban mutatjuk az outfitet!

Ránija sosem zárkózott el a vibráló színektől, pár nappal ezelőtt merész árnyalatok helyett mégis inkább ezt a bézs gyapjúpulóvert választotta, amit egy bőszárú, krémszínű nadrággal valamint egy pár sötétebb lábbelivel kombinált - maga volt ebben a szettben a lezser elegancia.
Kattints a további képekért!

Bár a dán király felesége hazájában valódi stílusikonnak számít, Mária a minap mégis óriási divatbakit vétett a rajongók szerint bizarr és előnytelen szoknyájával.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.