Sztárok

Ez nem tartott sokáig: Fekete Dávid máris szakított 10 évvel fiatalabb szerelmével

A Megasztár egykori énekese válságos időszakon van túl: csalás és sikkasztás miatt emeltek ellene vádat, a börtönt is megjárta, ám úgy tűnt, az utóbbi időben mégis rámosolyog a szerencse. Fekete egy fiatal, igéző szőkeség oldalán találta meg a boldogságot, a szerelem azonban tiszavirág életűnek bizonyult.

Hamar elmúlt a lángolás

Nemrégiben a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy az elmúlt évek viszontagságos történései után végre rámosolygott a szerencse a Megasztár című egykori tehetségkutató műsor énekesére, Fekete Dávidra: a celebritás egy 26 esztendős fiatal lánnyal esett szerelembe. Az előadóművész és Réka idén augusztusban ismerkedtek meg egy online felületen: a kezdeti csevegéseket hamarosan személyes találkozás követte, mely remekül sikerült. Fekete októberben azt nyilatkozta, a gyönyörű szőkeséggel azonnal egymásba szerettek. Most azonban kiderült, hogy románcuk bizony nem az égben köttetett.

"Mivel az ügyem még folyik, és csak Győrben mozoghatok szabadon, Réka vonatra ült, és eljött hozzám. Egy életnek tűnt az a 15 perc, amíg kibírtuk, hogy ne csattanjon el az első csók. Mára, ekkora csalódással a hátam mögött, mint a második házasságom, nagyon óvatos lettem, de azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy Réka első látásra szerelem volt" - mondta Fekete Dávid ősszel a Story magazinnak.
Kattints a további képekért!

A Keresztapa és A sebhelyesarcú sztárja meglehetősen bonyolult kapcsolatot ápol újszülött csemetéje édesanyjával, a nála fél évszázaddal fiatalabb Noor Alfallah-val.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.