Sztárok

Édesanyjáról mesélt Pataki Ági: „Abszolút példaképem, annak ellenére, hogy teljesen másfajta életet élt” – Interjú

2023-ban is 7 kategóriában keressük a leginspirálóbb nőket - hogy a rengeteg szavazat közül végül ki kapja a legtöbbet, az a november 29-i Inspiráló Nők Estje gálán derül majd ki, a Magyar Zene Házában. A kategóriák 3-3 jelöltjét a szakmai jelölőbizottság állította össze, melynek egyik tagja Pataki Ági is, akit példaképekről, sikerről és az akadályok leküzdéséről kérdeztünk.

Inspiráló Nők 2023-ban is

Pataki Ági modell és Balázs-Béla-díjas filmproducer páratlan karriert futott be: ikonikus fotókon és reklámokban szerepelt, több világmárkát is népszerűsített, részt vett szinte minden nagy nemzetközi divatbemutatón, mindemellett Magyarország első topmodelljeként tartják számon mind a mai napig. Két divatüzletet is működtetett a Váci utcában, majd filmproducerként a legmagasabb állami elismerést, a Balázs-Béla-díjat is elnyerte. Nagyban hozzájárult a legnépszerűbb magyar filmek sikeréhez, 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben a Forbes őt választotta a 9. legbefolyásosabb magyar nőnek a kultúrában. Jelenleg a Pataki Ági TITOK nevű saját márkáját építi, idén pedig az Inspiráló Nők Díj szakmai jelölőbizottságát is erősíti. Interjú.

Van az életében olyan nő, aki példamutatónak számít Önnek?

Sztereotípiát kell megfogalmaznom: az édesanyám abszolút példaképem, annak ellenére, hogy teljesen másfajta, hétköznapi életet élt. Napi 24 órát dolgozott – én ezt megpróbáltam azért kellemesebbé tenni és felülírni. De ettől még példaképem maradt. Egyébként celebek, ismert emberek vagy művészek közül egy példaképet nem tudok megfogalmazni, ráadásul minden korszakomnak más és más volt a példaképe.

Mikor érezte először azt, hogy sikeres abban, amit csinál?

Mi a siker? Ez egy nagyon tág fogalom, mert nem biztos, hogy ami kívülről sikernek látszódik, az belül is sikerként éli meg az ember. Nekem mindig az volt a fontos, hogy én magam sikerként éljem meg azt, amit éppen csinálok vagy amiben éppen élek, és nagyon sokszor előfordult velem, hogy sikeresnek éreztem magam. De nem biztos, hogy pont az a pillanat volt az, ami a nagyközönség számára látható volt.

Szavazatodat erre a linkre kattintva adhatod le, a teljes beszélgetést pedig az alábbi videóban találod:

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2 csoport, ATV csoport, Naphíre.hu

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Az Inspiráló Nők jelölőbizottságába 2023-ban is olyan meghatározó hazai egyéniségeket választottunk, akik az élet minden területén bizonyítottak, teljesítményük pedig sokak számára példaértékű. Idén Szente Vajk is részese ennek a fontos feladatnak. Interjú.

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...