Sztárok

Már a trónra készül? Katalin hercegné zavarba ejtően merész lépései az egész világot elkápráztatták

Óriási felelősség nyugszik a brit királyi család legnépszerűbb tagjának vállain: korántsem mindegy, milyen képet sugároz magáról a nyilvánosságban Katalin hercegné. Ebben a tekintetben nagy horderejű változás következett be a közelmúltban.

Egy tudatos, jól átgondolt stratégia

Katalin hercegné változatlanul a brit királyi család legelfogadottabb tagjának számít: népszerűsége jócskán felülmúlja a királyi párét is, így aztán magától értetődő, hogy mérhetetlenül fontos, milyen képet is sugároz magáról a nyilvánosságban Vilmos herceg neje. Ebben a tekintetben drasztikus változás következett be az elmúlt időszakban: ahogy arra a US Weekly cikke is rámutat, egy alaposan átgondolt, száz százalékig tudatos stratégiáról van szó. Katalin hercegné szeretne modern, 21. századi személyiségként újradefiniálni önmagát, s ennek jelei újabban több fronton is megmutatkoznak.

Katalin hercegné Erzsébet királynő egy évvel ezelőtti halála után kezdte újraszabni az imágóját, előrelátása pedig nagyon is indokolt, hiszen egyáltalán nem mindegy, mit gondol a közvélemény egy leendő királynéról.
Kattints a további képekért!

A napokban előkerült egy régi felvétel, melynek láttán azonnal felszaladt a brit királyi család rajongóinak szemöldöke. Meghan Markle valójában sosem tisztelte igazán a palota szabályait?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.