Sztárok

Egészen Szabolcs megyéig utazott Amerika egyik legnagyobb sorozatsztárja, hogy fejet hajthasson magyar származású nagypapája sírjánál - Fotók

Sokan csak most tudták meg, hogy a Breaking Bad című kultsorozat mindig mosolygós sztárja magyar felmenőkkel rendelkezik.

Nem feledte el, honnan jött

Nemrégiben Magyarországra érkezett a Breaking Bad (nem túl szerencsés magyar keresztségben: Totál szívás) című amerikai tévésorozat sztárja, Dean Norris. A 60 éves színész a világ egyik legjobbjának kikiáltott szériában - és spin-offjában, a Better Call Saulban - Hank Schrader ügynök szerepét alakította. A 2013-ban véget ért, mára már legendásnak számító produkció Norrist is a világsztárok előkelő sorába emelte, de a jeles színésznek, úgy tűnik, nem szállt a fejébe a dicsőség: máig nem felejtette el, honnan érkezett. Ezt az is bizonyítja, hogy nemrég egészen Tiszadobig utazott "csupán" azért, hogy fejet hajtson magyar származású nagypapája sírja előtt.

A fenti fotósorozatban (a bejegyzés lapozható) nemcsak Norris magyar nagypapája vehető szemügyre, de maga a színész is, amint óriási élvezettel merül el Budapest forgatagában.
Kattints a további képekért!

Rengeteg új információ látott napvilágot a Szex és New York folytatásával, az És egyszer csak... új évadával kapcsolatban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.