Dögös ruhába bújt a vakáción Diana unokahúga: Amelia pazar dubai nyaraláson romantikázott férjével

Diana hercegné unokahúga, Lady Amelia Spencer nemrég Dubaiba utazott férjével, Greg Mallettel, a mesés utazásról pedig a közösségi oldalán sem felejtett el posztolni.

Álomúton jártak a szerelmesek

A néhai Diana hercegné öccse, Charles Spencer 1989-ben állt oltár elé akkori párjával, Victoria Lockwood modellel, akitől három lánya, illetve egy fia született – Kitty 1990-ben, Eliza és Amelia 1992-ben, Louis pedig 1994-ben látta meg a napvilágot. Az ikernővérek bámulatos szépségekké értek, amire a divatipar is hamar felfigyelt, napjainkban pedig már édesanyjukhoz hasonlóan ők is manökenként keresik kenyerüket, ráadásul a legtöbb kampányban közösen szerepelnek. Azonban nemcsak a munkájukban, hanem a magánéletükben is nagy a hasonlóság, hiszen mindketten évek óta boldog párkapcsolatban élnek, sőt Amelia tavaly örök hűséget fogadott az oltár előtt szerelmének, Greg Mallettnek. A házaspár boldogsága csak úgy sugárzik Instagramra feltöltött fotóikról, a közösségi oldalon pedig most azt is megmutatták, milyen mesés utazáson jártak a Közel-Keleten; részletek a galériában!

A 31 éves Lady Eliza és Lady Amelia kiváló géneket örököltek manöken édesanyjuktól, no meg persze néhai nagynénjüktől, aki messzi földön híres volt bájos, kifinomult szépségéről.
Kattints a további képekért!

Egyik herceg sem érhet a nyomába Samuel Aitkennek, már ami a külsőségeket illeti: Lady Kitty Spencer öccse ugyanis már most olyan jóképű és szívdöglesztő, hogy a fotóit látva nem csupán a tinik alélnak el…

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.