Sztárok

Hiába dühöng, Vilmosnak mégis meg kell hajolnia apja óhaja előtt: ez a nő léphet a rákkal küzdő Katalin helyébe

A walesi hercegné még hosszú ideig nem térhet vissza közfeladatai gyakorlásához, és noha Károly király már kiszemelte (ideiglenes) utódját, a trónörökös cseppet sem elégedett édesapja választásával.

Vilmos herceg forrong a dühtől

Az utóbbi hetekben a napnál is világosabbá vált, hogy a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné még jó ideig nem térhet vissza hivatalos feladatai gyakorlásához. Nemrégiben mi is írtunk róla, hogy a brit trónörökös neje idén kihagyja a patinás múltra visszatekintő Trooping the Colour parádét (melyen még a szintén rákkal diagnosztizált uralkodó is részt vesz). És természetesen nem ez az egyetlen rangos esemény a monarchiában, mely Katalin nélkül zajlódik majd le: noha a hercegné megőrizte elszántságát és optimizmusát, minden jel arra utal, hogy a gyógyulás folyamata hosszú hónapokat vesz még igénybe, így egy ideig biztosan nem találkozhatunk vele a nyilvánosságban. Károly király nemrégiben döntést hozott arról, ki fogja helyettesíteni az átmenetileg háttérbe vonuló Katalin hercegnét, csakhogy választása egy olyan személyre esett, aki az utóbbi időben kivívta Vilmos haragját. A trónörökös forrong a dühtől, de úgy tűnik, tehetetlen az édesapjával szemben.

Károly öccse, András herceg lányát, Beatrix yorki hercegnőt kérte meg arra, hogy ideiglenesen helyettesítse a nagybeteg Katalint.
Kattints a további képekért!

A brit királyi család nyugalmát az utóbbi hónapokban két szörnyű hír kavarta fel: előbb III. Károlyról, majd menyéről, Katalin hercegnéről derült ki, hogy rákbetegségben szenved.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor pont megszöktek kicsit a világ elől. A friss fotókon azonban a sztárséf mosolya, és a kislánya került reflektorfénybe.
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.