Teljesen összeomlott Tompos Kátya halála miatt a magyar színésznő

Nyertes Zsuzsát alaposan felzaklatta, hogy Tompos Kátya ilyen fiatalon meghalt. Sok mindent másképp lát ezután az életben.

Még nagyon frissen benne van az egész

Sajnos május végén egy nagy tehetségtől kellett elköszönnünk, mivel hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színésznő.

A szomorú hírt a család, valamint a menedzsmentje jelentette be: „Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit” – írták a közleményben.

Tompos Kátya halála természetesen rengeteg színésztársát elszomorította, és a galériánkban megmutatjuk, Nyertes Zsuzsa mit élt át.

Tompos Kátya külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek, az összegyűlt összeg sorsáról később intézkednek.
Kattints a további képekért!

A színész a Mokka stúdiójában azt mondta, még az édesanyja is sírva fakadt, amikor értesült a 41 esztendősen elhunyt Tompos Kátya haláláról.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?