Lifestyle

Többé nem fogsz fázni a hideg reggeleken: ha betartod ezt a néhány szabályt, könnyebb lesz kikelni az ágyból

Nehezen viseled a fázós reggeleket? Egy alvásszakértő elárulta, mit érdemes tenni, hogy a hideg ellenére is jól induljon a nap.

Csak pár dologra kell figyelni

Valljuk be, nincs is annál rosszabb, mint amikor a téli reggeleken kényszerítenünk kell magunkat arra, hogy kikeljünk a meleg, pihe-puha ágyból – ez sokszor lehetetlen feladatnak tűnik, ám Martin Seeley alvásszakértő szerint szó sincs ilyesmiről. A specialista nemrég elárulta, hogyan érdemes felkészülni már elalvás előtt a másnapi ébredésre, valamint megosztotta a legfontosabb tippeket, amikkel megelőzhető a reggeli vacogás. Lássuk tehát, milyen szabály segíthet mindannyiunknak:

Mindenekelőtt Seeley elárulta, hogy a hideg hónapokban érdemes előre felkészülni a reggelekre már az esti alvás előtt: a szakértő azt tanácsolja, vastag pizsamák helyett inkább öltözzünk rétegesen minél vékonyabb ruhadarabokkal – ha pedig valaki nem szeretne ennyi mindent magára húzni, készítsen be az ágya mellé köntöst és zoknit, ébredéskor pedig egyből vegye fel.
Kattints a további képekért!

Óramű pontossággal spontán felébredsz, legtöbbször hajnali 3-kor. Ismerős helyzet? Ha igen, akkor jobb, ha tudod: ez nem véletlen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!