Lifestyle

5 bizarr képtelenség kedvenc filmjeinkben, amiket eddig senki nem vett észre

Jobban belegondolva nem is értjük, hogyhogy nem vettük észre ezeket eddig.

Mozi

Van néhány igazán klasszikus történet, amit szinte mindenki látott annak idején a moziban, vagy azóta a Tv-ben. A Grease musicalt vagy akár a Szépség és a Szörnyeteg meséjét talán már senkinek nem kell bemutani, de a Dirty Dancing is egy örökzöld film a mai napig. De belegondoltunk már kicsit mélyebben abba, hogy miért is rajongunk értük? Ha egy történet valahol sántít, attól még lehet jó, hiszen sokszor a mögöttes tartalmakat észre se vesszük. Most azonban lerántjuk a leplet a filmek sztorijainak vagy egy-egy jelenetének furcsaságáról. Vigyázat, lehet, hogy a kedvenced is közte van és ezután más szemmel tekintesz majd rá.

A folytatásért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?