Bor
Lehetetlennek tűnik, hogy egy folyadék állati eredetű terméket tartalmazzon, ugye? Nos, egyes márkák esetében sajnos ez a helyzet. Ennek az az oka, hogy amikor eljön az ideje a bor szüretelésének vagy finomításának, bizonyos „finomítószereket” használnak a tökéletes állag eléréséhez. Ezek gyakran tartalmaznak vér- és csontvelőt, kazeint (tejfehérje), kitint (rákhéjból származó rost), tojásfehérjét, halolajat és a már többször említett zselatint.
Fotó: 123rf.com
Bor
Lehetetlennek tűnik, hogy egy folyadék állati eredetű terméket tartalmazzon, ugye? Nos, egyes márkák esetében sajnos ez a helyzet. Ennek az az oka, hogy amikor eljön az ideje a bor szüretelésének vagy finomításának, bizonyos „finomítószereket” használnak a tökéletes állag eléréséhez. Ezek gyakran tartalmaznak vér- és csontvelőt, kazeint (tejfehérje), kitint (rákhéjból származó rost), tojásfehérjét, halolajat és a már többször említett zselatint.