Lifestyle

Tornázd fel! 5 villámgyakorlat, ami napokon belül feszesebb kebleket eredményez

Nincs szükség drága szépészeti beavatkozásokra, próbáld ki ezeket a gyakorlatokat a látványos és gyors eredmény érdekében.

Nem álom többé a feszes dekoltázs

Ha úgy érzed, hogy a dekoltázsod már nem olyan feszes, mint régebben, vagy esetleg egy nagyobb fogyás miatt megereszkedtek a melleid, akkor itt az ideje a "kebel fiatalító" gyakorlatoknak. Nem kell drága szépészeti beavatkozásokra, kozmetikai kezelésekre, vagy éppen konditermi bérletekre költened, hiszen az alábbi 5 egyszerű gyakorlatból álló feladatsor napi szintű ismétlésével látványos eredményt érhetsz el. Felkészültél?

Lapozd fel galériánkat az edzéstervért!

Szorítsd ökölbe a kezed, majd emeld az álladhoz. Nyomd felfelé 5 másodpercig, majd lazítsd el 5 másodpercig. Ismételd meg ezt a gyakorlatot 2-3 alkalommal.
Kattints a további képekért!

Íme egy újabb háztartási trükk, amiről azt fogod gondolni, bár csak hamarabb ismerted volna! Teafilteren és a kedvenc illóolajodon kívül tényleg nem lesz szükséged hozzá másra.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.