Lifestyle

Felháborító: villantós ruhákban forgatott TikTok videókat a tanárnő az óráin, kirúgták

Tantermi táncos videókat posztolt a közösségi oldalára a tanárnő, ahol 10 millió követője lett. Igaz, a pedagógus villantós ruhái is hozzásegíthették őt ehhez, de ennek az időszaknak vége.

Iskola

Számos kritika érte a munkássága miatt, a viharok végül el is söpörték őt a pályáról. A brazil származású Cibelly Ferreira egy meg nem nevezett iskolában tanította az angol nyelvet, a Milenio nevű lap szerint pedig "helytelen tanórai viselkedése" miatt vonta magára a figyelmet. Meg az internet haragját. A fiatal és csinos tanárnő, hogy érdekesebbé tegye az óráit, gyakran táncra is perdült a diákjaival. Állítólag egyszer egy diákja kérte meg a táncra, amiből később hagyomány lett, amihez a gyerekek is gyakran csatlakoztak. "Tudom, milyen nehéz a fiatalabb diákoknak a tanulásra összpontosítani a figyelmüket a közösségi oldalakkal és a technológiával szemben" - magyarázta a tanárnő a különös órai módszerével kapcsolatban. A felháborodást azonban a tanárnő ruhái váltották ki elsősorban - mélyen dekoltált felsőben, sokszor fehérnemű nélkül rázta magát a gyerekeknek.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.