Lifestyle

Elképesztő előtte-utána fotók: növekvő súlya miatt hagyta ott a férje - bosszúból álomnővé változott

A pasi most már csak a falat kaparhatja utána.

Fordulópont

Egy szakítás mindig megviseli az embert, ilyenkor pedig - főleg mi, nők - hajlamosak vagyunk valamilyen nagyobb változtatást eszközölni az életünkben, remélve, hogy az újdonság varázsa könnyebben átlendít majd bennünket a válságos szakaszon. Körülbelül így gondolkodott az a fiatal ex-feleség is, akit azért hagyott el a férje, mert nem tetszett neki, hogy a neje plus size méretű lett. Az ausztrál Kirsten Aisbett úgy döntött, megleckézteti a férfit, és zseniálisan sikerült a terve, hiszen 40 kilót adott le a válást követően, ma pedig már bikini modell, akinek az edzés és az egészséges táplálkozás hatalmas szerepet játszik a mindennapjaiban. Nem semmi bosszú. Az elképesztő előtte-utána fotókért lapozd fel a galériát!

A 30 éves nő a válás után úgy döntött, nem hagyja annyiban, hogy a férje a súlya miatt hagyta el. Fogyúkúrába, illetve életmódváltásba kezdett, lejárt az edzőterembe, végeredményben pedig 40 kilótól szabadult meg.
Kattints a további képekért!

Az élelmiszer-biztonsági szakértők figyelmeztetnek: nem a tojássaláta az egyetlen olyan étel, amit nem érdemes magunkkal vinni a vízpartra.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.