Lifestyle

Ezzel a titkos módszerrel fogynak az asztronauták - kipróbálnád?

Ezt a praktikát választják az asztronauták, ha rövid időn belül kell formába lendülniük.

Gyors és hatékony

Az asztronauták diétáját még a 60-as években fejlesztették ki, ugyanis az űrhajósoknak szinte hajszálpontosan tartaniuk kell a "versenysúlyukat" az űrrepülések és űrséták alkalmával. Sőt, a különböző emésztőrendszeri problémákat is igyekeztek ezekkel kiküszöbölni, emellett pedig a megfelelő tápanyagok bevitelét is biztosítani kellett, főleg a kalcium és a magnézium pótlását. Az űrhajósok étrendjével hetente akár 4 kilótól is meg lehet szabadulni, ám roppant fontos a fegyelmezettség, no meg persze a szakszerűen összeállított étrend. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Van néhány alapszabály, amelyektől nem lehet eltekinteni. Ilyen például az, hogy naponta 2 liter szénsavmentes vizet el kell fogyasztani, tilos a cukor, kerülendő minden tartósítószeres élelmiszer, továbbá pontosan 13 napig kell tartani ezt az étrendet.
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy rá, hogy az előző életeidben hogyan bántál a partnereiddel, és ez milyen kihatással van a mostani érzelmi helyzetedre? Számold ki a szerelmi karmád, a számmisztika és az asztrológia segítségével, és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjön a szerelmi életed.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!