Lifestyle

Ezzel a titkos módszerrel fogynak az asztronauták - kipróbálnád?

Ezt a praktikát választják az asztronauták, ha rövid időn belül kell formába lendülniük.

Gyors és hatékony

Az asztronauták diétáját még a 60-as években fejlesztették ki, ugyanis az űrhajósoknak szinte hajszálpontosan tartaniuk kell a "versenysúlyukat" az űrrepülések és űrséták alkalmával. Sőt, a különböző emésztőrendszeri problémákat is igyekeztek ezekkel kiküszöbölni, emellett pedig a megfelelő tápanyagok bevitelét is biztosítani kellett, főleg a kalcium és a magnézium pótlását. Az űrhajósok étrendjével hetente akár 4 kilótól is meg lehet szabadulni, ám roppant fontos a fegyelmezettség, no meg persze a szakszerűen összeállított étrend. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Van néhány alapszabály, amelyektől nem lehet eltekinteni. Ilyen például az, hogy naponta 2 liter szénsavmentes vizet el kell fogyasztani, tilos a cukor, kerülendő minden tartósítószeres élelmiszer, továbbá pontosan 13 napig kell tartani ezt az étrendet.
Kattints a további képekért!

Kíváncsi vagy rá, hogy az előző életeidben hogyan bántál a partnereiddel, és ez milyen kihatással van a mostani érzelmi helyzetedre? Számold ki a szerelmi karmád, a számmisztika és az asztrológia segítségével, és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjön a szerelmi életed.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!