Lifestyle

Ezzel a 200 forintos keverékkel fújd be a bútorokat és elfelejtheted a portörlést

Bosszant a folyamatos porréteg a bútorokon? Ezzel a filléres keverékkel végleg leszámolhatsz a visszatérő problémával.

Portaszító keverék környezetbarát összetevőkből

Bár nem tartozik a kedvenc foglalatosságaink közé, a portörlés kulcsfontosságú szerepet játszik a takarítás során, mivel nem csupán a külső megjelenést javítja, de a tiszta és rendezett környezetnek számos egyéb előnye is van. A rendszeres portörlés segít eltávolítani a por, pollen, szőr, és egyéb szennyeződéseket, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, így javítja a beltéri levegő minőségét. Emellett megakadályozza a lerakódásokat és a szennyeződéseket a bútorokon, padlókon és egyéb felületeken, hozzájárulva ezáltal azok hosszabb élettartamához. Ezenkívül esztétikailag is javítja a lakó- vagy munkateret, hiszen a tiszta környezet kellemes és rendezett benyomást kelt. Összességében tehát a portörlés nem csupán a takarítás része, hanem a környezet és az emberek egészségének és kényelmének is alapvető eleme. Ám hiába van számtalan előnye, időigényes, pepecselős házimunka, szóval a legtöbben nem szeretjük. Van azonban egy keverék, amit könnyedén, természetes összetevőkből elkészíthetsz otthon, és ha bepermetezed vele a bútorokat, akkor nem győzöl majd csodálkozni: valósággal taszítja a port, és sokkal ritkábban kell majd törölgetned! A részletekért lapozd fel a galériát!

A következőkre lesz szükséged: 2 bögre víz 1/4 bögre ecet 1 evőkanál olívaolaj 3 csepp mosogatószer 10-20 csepp a kedvenc illóolajodból
Kattints a további képekért!

Egy TikTok-on nagy népszerűségnek örvendő takarító, Donna Mendoza elárulta, mit tehetnek a háziasszonyok annak érdekében, hogy akár heteken át tartó frissesség és jó illat lepje be a fürdőszobát, legyen bármilyen nagy is a helyiség.

Leadfotó: 123rf.com

What.Sophie.Does

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.