Lifestyle

Bizarr pszichológiai tesztet végeztek a Házasság első látásra című műsor szereplőinél

Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához, ugyanis az ideális pár megtalálása egy szakértői csapatra van bízva.

Megtalálják az igazit egy fehér póló segítségével?

A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel a szereplők számára a tökéletes társat, akivel aztán teljesen vakon, az első találkozásukkor oltár elé állnak. A műsor sajtótájékoztatóján Gaál Viktor pszichológussal beszélgettünk, aki elárulta, hogy a kísérlet során bevetették a pszichológia egyik legközismertebb tesztjét, a fehér-póló tesztet. De mit is jelent ez pontosan? Kattints a videóra és kiderül!

Lead kép: Femcafe.hu

Új párkapcsolati realityt indít a TV2 március 18-án: a Házasság első látásra hétfői sajtótájékoztatóján beszélgettünk a szereplőkkel, akiket többek között arról is kérdeztük, szerintük mitől számít egy férj vagy feleség tökéletesnek.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.