Lifestyle

Bizarr pszichológiai tesztet végeztek a Házasság első látásra című műsor szereplőinél

Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához, ugyanis az ideális pár megtalálása egy szakértői csapatra van bízva.

Megtalálják az igazit egy fehér póló segítségével?

A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel a szereplők számára a tökéletes társat, akivel aztán teljesen vakon, az első találkozásukkor oltár elé állnak. A műsor sajtótájékoztatóján Gaál Viktor pszichológussal beszélgettünk, aki elárulta, hogy a kísérlet során bevetették a pszichológia egyik legközismertebb tesztjét, a fehér-póló tesztet. De mit is jelent ez pontosan? Kattints a videóra és kiderül!

Lead kép: Femcafe.hu

Új párkapcsolati realityt indít a TV2 március 18-án: a Házasság első látásra hétfői sajtótájékoztatóján beszélgettünk a szereplőkkel, akiket többek között arról is kérdeztük, szerintük mitől számít egy férj vagy feleség tökéletesnek.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár úgy tűnhet, a mosás nem kifejezetten nehéz feladat, akadnak bizonyos hibák, melyekbe olykor még a leggyakorlottabb háziasszonyok is belefutnak, pedig ruháink mellett akár mosógépünket is...
Lifestyle
Teljesen természetes, hogy olykor el-elfelejtünk dolgokat, de gondoltad volna, hogy memóriád és agyad egészségének befolyásolása bizonyos mértékig a te kezedben is van?
Lifestyle
A nagy "só kérdés" továbbra is hatalmas dilemma tárgya, de mi most eláruljuk, hogy melyiket érdemes a konyhádban tartanod. Íme!