Nagy trend lesz a nyáron ez a menő mintás ruha - nem tudunk betelni vele

Nagy trend lesz a nyáron ez a fantasztikus minta, mely most szebbnél szebb színekben hívogat minket. Ki is válogattuk a trend legjobb darabjait, hogy a következő hónapokban egy percig se kelljen gondolkodnotok azért, mit vegyetek fel a menő nyári rendezvényekre!

Nagy trend lesz a pszichedelikus mintás ruha a nyáron

A kellemes tavaszi idő beköszöntével végre nem kell kabátok és mellények alá rejteni a kedvenc öltözékeinket - ez azért jó hír, mert így többet mutatkozhatunk az idei szezon legmenőbb ruhadarabjaiban, amiket már hetek óta szeretnénk viselni! A buggyos ujjú felsőket például vétek lenne bármivel is eltakarni, de a sokpántos ruhákat és a gyönyörű selyem anyagú felsőinket is kár lenne veszni hagyni.

A most következő mintás trenddel, a pszichedelikus formákkal díszített ruhákkal is ez a helyzet - ezek a darabok ugyanis olyan mesés színekben és fazonokban kaphatók most az üzletekben, melyek mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Következzenek az idei szezon legmenőbb pszichedelikus mintájú ruháit, melyek annyira jók, hogy szinte bele szédülünk! A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva.

A pszichedelikus mintájú ruhákról általában elmondható, hogy egyszerre több szín jelenik meg rajtuk: legalább kettő, de sok esetben három - négy hasonló tónusú árnyalat is felbukkan rajtuk. A jelenlegi hazai kínálatban az erős fukszia pink, a szolidabb bézses-földes árnyalatok, valamint a májusi hónap trendszíne, a dinnyezöld különböző árnyalatai keverednek ezeken a mintákon - persze, ha elég szemfülesek vagytok, feketében, fehérben, barnában és királykékben is találhattok ilyen ruhákat. Mi azt javasoljuk, hogy a személyiségetekhez és az ízlésetekhez legjobban illő színkombinációban válasszátok ezt a mintát, de ha kicsit kísérletező hangulatban vagytok, érdemes a feltűnőbb, nyárias színekkel is próbálkoznotok. Most ki is válogattuk nektek a trend legmenőbb ruháit, melyeket a lenti képre kattintva tudtok megtekinteni!

A hazai kínálat legstílusosabb pszichedelikus mintás ruháit a lenti képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni!

ZARA Printed Z1975 mid-rise straight jeans 10 995 Ft
Kattints a további képekért!

Szépek, színesek és nagyon trendik - a fejkendők újra fénykorukat élik, mi pedig nem ellenkezünk! Nagyanyáink kedvenc viselete újra divat lett, a trendjelzéseink szerint pedig a következő néhány hónapban csak ezeket a fejfedőket fogják viselni a divatrajongó nők...

Leadfotó: Sinsay
Fotó: Reserved

Oldalak