Ez a nőies szín november legnagyobb slágere - tele vannak vele a divatüzletek

Ez a nőies szín november legnagyobb slágere - ami mondjuk nem is csoda, hiszen tele vannak szebbnél szebb ilyen árnyalatú ruhákkal az üzletek. Mi odáig vagyunk érte, úgyhogy mutatjuk is belőle a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból!

A fukszia színű ruhák ellepték a divatüzletek polcait

Nincs mese, ez egy ilyen ősz! A már teljesen klasszikusnak mondható szürke, sötétkék és fekete színek szinte teljesen kimentek az őszi divatból - legújabban viszont olyan menő árnyalatok lettek a trendik, mint a csokoládé barna és a mély narancssárga, valamint az erőteljes rózsaszín, azaz a fukszia!

Színpszichológia szerint a fukszia a mozgalmas és lendületes emberek színe - ebben mondjuk biztosan van valami, hiszen ez egy olyan erős szín, hogy garantáltan nem marad benne észrevétlen senki! Általában a rózsaszínt kedvelő, nagyon nőies; illetve az extrémebb és a bevállalósabb ruhadarabokat viselők hordják előszeretettel ezt az árnyalatot - most viszont szabad a pálya mindenkinek, hiszen tényleg tele vannak ezzel a színnel a legmenőbb divatüzletek polcai!

A hazai fukszia színű divatkínálatból a mi egyik nagy kedvencünk a képen is látható midi ruha, melyet a diszkrét derékkivágás és a mellette lévő mutatós csomó tesz még különlegesebbé. A ruha hossza és szabása miatt szinte minden elegáns alkalomra tökéletes viseletet biztosít: remekül mutat fekete bőrdzsekivel, bézs ballonkabáttal, elegáns csizmával, harisnyával és még egy sor sikkes ruhadarabbal, mely nem hiányozhat egyetlen nő őszi alapgardróbjából sem. Ha idén ősszel egy ruhát veszel magadnak, akkor legyen az ez a darab - nem fogod megbánni! ZARA Cut-out dress with knot 9995 Ft

Az erős rózsaszínnek, azaz a fuksziának egyébként vannak hidegebb és melegebb árnyalatai is - attól függően, hogy a kékes vagy a pirosas színek felé haladunk. Mi most mindkét verzióból gyűjtöttünk nektek össze különböző stílusú, nőies és vagány darabokat is, hogy garantáltan megtaláljátok ebből a gyönyörű fukszia színből a kedvenceteket!

A november legnagyobb slágerszínéből, a fukszia színű divattermékekből készült összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

ZARA Draped dress 9995 Ft Garantáltan nem maradsz ebben a fukszia színű ruhadarabban észrevétlen! Remekül mutat harisnyával vagy anélkül is - döntsd el te, hogy szeretnéd viselni!
Kattints a további képekért!

Tény, hogy nem ez a legelegánsabb és legsikkesebb kabát, ám kényelemben és praktikumban biztosan verhetetlen az idei ősz legtrendibb dzsekije. Kár, hogy a férfiak abszolút nem kedvelik…

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak