Fashion&Beauty

Mindenki odavan most ezekért a táskákért: elkapkodják a boltokból

Ez most a legnagyobb táska-trend: idén télen a kényelem is számít.

Táska trendek télen

Télen a szőrmés darabok mindig visszaköszönnek a kifutókon, és ezt a stílust a kiegészítők is átveszik. Ebben a szezonban a táskákon díszelegnek majd a különböző puha anyagok, de mi ezt cseppet sem bánjuk, hiszen sokkam komfortosabb érzést nyújtanak egy hideg bőrszerű anyagnál.

A legtöbb boltban már kaphatók ezek a szőrmés táskák, azonban érdemes sietni, mert elképesztő sebességgel fogynak a polcokról. Nem véletlen az sem, hogy az utcán is egyre többször jönnek szembe velünk az ilyen darabok. Több fazonban, színben és anyagban kaphatók ezek a táskák, így könnyedén beszerezhetünk egy a saját ízlésünkhöz passzolót, amit a gardróbunk darabjaival is párosíthatunk.

Most összegyűjtöttünk néhány darabot, hogy ne kelljen keresgélned!

Barna szőrmés táska ZARA 15 995 FT
Kattints a további képekért!

Nemcsak idén télen lesz nagyon divatos ez a kabát, hanem mindig: amolyan igazi befektetésnek is felfogható, hiszen megkapó és trendálló anyagának köszönhetően ez a fazon soha nem fog kimenni a divatból - még a gyerekeid is hordani akarják majd!

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.