Megint mindenki Lady Gagáról beszél: anyaszült meztelenül pózolt az olasz Vogue-ban - Fotó

A divatlap több extravagáns képet is készített a világhírű énekesnőről, aki az utóbbi években színészi képességeit is megcsillogtatta.

Lassan színésznővé avanzsál

Jóllehet Lady Gaga énekesnőként vált milliók favoritjává, az utóbbi pár évben kisebb irányváltás következett be karrierjében. A 35 esztendős celebritás mostanában egyre többször tűnik fel hollywoodi nagyjátékfilmekben. Persze korábban is akadt már rá példa, hogy a filmszínészettel kacérkodott, a 2010-es évek első felében ugyanis láthattuk a Machete gyilkol (2013) és a Sin City: Ölni tudnál érte (2014) című Robert Rodriguez-mozikban is. Ezek azonban még csak apróbb, vicces beugrók voltak, melyek főként arról árulkodtak, hogy Rodriguez imádja az énekesnőt. Lady Gaga persze mára sem vált képzett színésszé, de egyre több kreditet gyűjtött a szakmában: 2018-ban a Csillag születik című zenés drámában mutatta meg képességeit Bradley Cooper oldalán, a produkció egy rakás díjat zsebelt be, a Shallow című betétdalért pedig tömegek kezdtek lelkesedni. Ilyen előzmények után nem csoda, ha más filmesek is felfigyeltek a Lady Gagában rejlő színészi potenciálra. A világsztár legutóbb A Gucci-ház című Ridley Scott-alkotásban játszott el egy fontos szerepet Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons és Salma Hayek partnereként. (A filmet november 25-én mutatják be a hazai mozik.)

A Gucci-ház forgatása Olaszországban zajlott, s ennek apropóján most az olasz Vogue interjúvolta meg a színész-énekesnőt, akiről több pikáns-extravagáns kép is készült a magazinba. Lássuk, hogy sikerültek!

Fotó: 123rf

Lapozz tovább a galériánkért!

Oldalak

  • 1
  • 2