Mindenki ezt a színt viseli ősszel - mutatjuk a legdögösebb ruhadarabokat belőle

Mindenki ezt a színt viseli ősszel - nem csoda, hogy a legnagyobb sztárok és a divatrajongók is odáig vannak érte! Mutatjuk belőle a legstílusosabb, legvagányabb darabokat a hazai kínálatból!

Pont olyan színe van, mint a csokoládénak

Az idei ősz legmenőbb színe nem más, mint a csokoládé barna! Nem, ez nem olyan, mint a bézs és nem is olyan, mint a narancssárgás-karamellás árnyalat - ez a szín már egészen sötét, szinte közelít a feketéhez, de azért egy sokkal melegebb tónusról van szó! A csokoládé barna árnyalatot idén ősszel szinte minden sztáron és fashionistán egyaránt lehet látni, ezért szinte nem is csoda, hogy a hazai fast fashion üzletek is pillanatok alatt kirukkoltak a hasonló színű ruhákkal, melyek tényleg istenien néznek ki. A cikkünk alján látható képgalériában össze is gyűjtöttük nektek a jelenlegi lehető legmenőbb darabokat, melyeket ebből a csokis színből vásárolhatsz itthon.

De pontosan miért is van mindenki odáig ezért a színért? Azért, mert ez az árnyalat kevésbé kényes, mint a fehér; nem sápaszt úgy, mint az unalmas fekete és tökéletes alternatívája a már rendkívül megszokott és hétköznapias szürkés árnyalatoknak, amelyeket szinte már amúgy is mindenki visel a hideg hónapokban. A csokoládé barna színű ruhák megjelenésével ennek azonban vége! Most mi is kiválasztottuk a kedvenceinket ebből a fantasztikus csokoládé árnyalatból - a megtekintésükhöz lapozz a cikk alján lévő képgalériánkba!

Kylie Jenner

Talán nem okoz nagy meglepetést, ha azt mondjuk: csakúgy, mint a testresimuló bodyt, úgy ezt az árnyalatot is a Kardashian-család hozta a divatba - egészen pontosan a legfiatalabb testvér, Kylie Jenner, aki a napokban jelentette be, hogy a második gyermekével várandós. Az biztos, hogy várandósan is rengeteg stílusos szettel fog megörvendezni minket, addig azonban inspirálódjunk a pár héttel ezelőtti szettjéből, melyért odáig van a fél világ.

Még több dögös csokoládé színű szettre vagy kíváncsi? Ne habozz, hanem inkább lapozz a lenti képgalériánkba, ahová a szezon legmenőbb szereléseit gyűjtöttük nektek össze!

ZARA Satin crop top 6595 Ft; Full-length satin trouser 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Nincs férfi, aki ne habarodna bele egy olyan nőbe, aki egy sikkesen elegáns műbőrből készült ruhát visel az ősszel. Ennek örömére most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Instagram @kyliejenner

Oldalak