Döbbenet: több tízmilliós táskával villogott Jennifer Lopez

Hihetetlenül drága, majdnem egy lakás árával megegyező összegbe került a popikon táskája. Vajon tényleg megéri ez a darab a pénzt?

Jennifer Lopez nem az a spórolós alkat

Jennifer Lopez 56 évesen szinte már mindent elért, amit el lehet érni az életben: többszörösen díjazott színésznő és énekesnő, producer, stílusikon, milliárdos üzletasszony, popsztár, divattervező, táncos (és még bőven sorolhatnánk a titulusait), ráadásul a magánélete is nagyon rendben van. Van két gyönyörű gyermeke és - bár már egy sor szerelmi viszonyon és kapcsolaton túlesett -, úgy néz ki, hogy a színész Ben Affleck az élete nagy szerelme, akivel csaknem két évtizeddel ezelőtt már egyszer együtt volt, kapcsolatuk azonban akkor nem működött.

Éppen ezért, ha valaki, akkor J.Lo aztán tudja, mi az, ha valamiért keményen meg kell dolgozni: bevándorló édesanyja egyedül nevelte őt New York egyikori gettónegyedében, Bronxban és szépen, fokozatosan dolgozta fel magát a világ legkeresettebb sztárjává.

Azon azonban még mi is meglepődtünk, hogy a minap milyen exkluzív és elegáns táskával látták karöltve a popsztár a konditerembe menet - a táska ára ugyanis nem kevesebb, mint egy autó ára, de már-már egy kisebb lakást is lehetne belőle venni...

Kíváncsi vagy, hogyan is néz ki Jennifer Lopez több tízmillió forintot érő táskája? Kattints a következő oldalra és megmutatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2