Ben Affleck és Jennifer Lopez végre megjelentek a vörös szőnyegen – még egy csók is elcsattant a velencei filmfesztiválon

Ben Affleck és Jennifer Lopez a nyár elején megerősítették, hogy randevúznak, és most végre hivatalossá tették a kapcsolatukat, épp a velencei filmfesztivál premierjén. Minden tekintet rájuk szegeződött a nagy nyilvános rendezvényen való debütálásuk miatt.

Fantasztikusan festettek együtt a velencei filmfesztiválon

Most a duó először lépett fel együtt nyilvánosan, karöltve sétáltak a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, mindketten abszolút ragyogónak tűntek egymás társaságában. – írja a Metro

Csak rájuk kell nézni… a szemük és a mosolyuk mindent elárul arról, mennyire szeretik egymást. JLo egyenesen sugárzik Ben karjai között.

A szerelmes pár pompásan nézett ki együtt, Jen álomszép fehér ruhát viselt, Ben pedig roppant fess volt a fekete szmokingjában.

A sztárpár Ben új filmje, Az utolsó párbaj miatt érkezett Velencébe. Ridley Scott új filmje, a történelmi dráma, októberben kerül a mozikba, amiben Matt Damon és Adam Driver is főszerepet játszanak.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadfotó: facebook

Oldalak

  • 1
  • 2