Sztárok

Megható videóval jelentette be Kylie Jenner az örömhírt: második gyermekével várandós

A Keeping Up With The Kardashians sztárja egy 90 másodperces Instagram videóval jelentette be az örömhírt, miszerint Travis Scott-tal második gyermekük érkezését várják.

Újra bővül a család

Hetek óta keringett már a pletyka Kylie Jenner második terhességéről: az a szóbeszéd járta, hogy a barátai kikotyogták a hírt, ám a híresség sokáig nem erősítette meg, de nem is cáfolta a találgatásokat – egészen mostanáig! A 24 éves reality-sztár egy szívmelengető videót tett közzé az Instagram oldalán, melyből egyértelműen kiderül, hogy ismét anyai örömök elé néz. A felvételen először egy pozitív terhességi teszt látható, az influenszer emellett azt a pillanatot is megmutatta a követőinek, amikor ultrahang felvételekkel bejelentette édesanyjának, Kris Jennernek, hogy újra nagymama lesz. A videó végén Kylie fürdőruhában is feltűnik, s látszik, hogy már elég nagy a hasa, tehát viszonylag sokáig titkolta a nagyvilág előtt a terhességét.

Kylie Jenner és Travis Scott se veled, se nélküled kapcsolatát nehéz követni: a pár első gyermeke, Stormi Webster 2018 februárjában jött világra, a szülők pedig nem sokkal később bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Azonban hamar rájöttek, hogy hiányoznak egymásnak, s bár akkor is sokáig keringett a szóbeszéd, miszerint csak barátok, végül megerősítették, hogy ismét egymásra találtak. A TMZ amerikai hírportál májusban úgy értesült, a modell és a rapper ugyan valóban egy párt alkotnak, viszont nyitott kapcsolatban állapodtak meg – azaz nem egyikőjüknek sem tilos másokkal viszonyt folytatni. Kylie második terhessége azonban arra enged következtetni, hogy a pár nagyon is komolyan gondolja egymással.

Tudjuk, hogy a Kardashian-lányok nem a természetességükről híresek, de ezek az előtte-utána fotók kivernek minden biztosítékot.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.