Ilyen gyönyörű esküvői ruhában ment férjhez Stohl Luca - Fotó

Stohl András színművész lánya teljes titokban fogadott örök hűséget választottjának. Végre szemügyre vehetjük a 28 esztendős híresség mesébe illő esküvői ruháját is.

Titokban mondta ki a boldogító igent

Stohl Luca azon magyar hírességek közé tartozik, akik féltve óvják magánéletüket. Ezért hát nem meglepő, hogy amikor a 28 esztendős műsorvezető bejelentette, szerelmével eljegyezték egymást, a közösségi oldalán nem mutatta meg szerencsés választottja arcát. Így hát a nagyközönség csupán találgathatott, vajon kinek készül örök hűséget fogadni Stohl András színművész lánya.

A februári bejelentést a közelmúltban titkos esküvő követte. Egyáltalán nem meglepő, hogy a táncművészként is híressé vált Stohl Luca csendes, visszafogott, a nyilvánosság kizárásával megtartott ceremónián mondta ki a boldogító igent szerelmének - akit egyébként sejtelmesen csak B-nek hív a közösségi médiában. A celebritás rajongóiban persze rögtön csillapíthatatlan kíváncsiságot ébresztett az örömhír, s sokan máris fotókat szerettek volna látni a minden bizonnyal pazar lakodalomról. Stohl Luca végül a hivatalos Facebook-oldalán posztolt egy visszafogott, mégis sokatmondó fényképet, melyen meghitten ölelkeznek újdonsült férjével. Azt azonban mindeddig nem tudhatta a publikum, hogy pontosan hogyan is festett esküvői ruhájában a műsorvezető. Most végre erről a rejtélyről is lehull a lepel.

Lapozz, mutatjuk Stohl Lucát teljes menyasszonyi díszben!

Oldalak

  • 1
  • 2