Most árulta csak el: titokban férjhez ment Stohl Luca

Idén februárban árulta el a nyilvánosságnak Stohl András legidősebb lánya, hogy szerelmével eljegyezték egymást, sokkal több információt azonban nem osztott meg az egybekelésről. Mint kiderült, az esküvőre szeptember első hétvégéjén sor került, ám az ifjú pár ezt csak utólag tudatta a nagyközönséggel.

Férj és feleség lettek

Stohl Luca szíve hét éve foglalt foglalt, szerelme pedig idén feleségül is kérte 28 éves kedvesét – a férfi ráadásul maga készíttette Luca számára a gyűrűt. A Fem3Café műsorvezetője az eljegyzés óta nem sok részletet osztott meg az esküvőjükkel kapcsolatban, annyit azonban korábban elárult, hogy a ruhája mindenképpen magyar tervezésű, letisztult darab lesz, s szeretné, ha a ceremóniára a melegebb időszakban kerülne sor. Luca azt sem rejtette véka alá, hogy az esküvői ceremóniák merev szertartásosságához, szokásos kötöttségeihez sem feltétlenül ragaszkodnának, inkább könnyed, jókedvű bulit szeretnének, melyen a vendégsereggel együtt tudnak felhőtlenül szórakozni.

"Én egy kerti bográcsozásban is benne lennék. Mindketten azt gondoltuk, hogy egy laza buli legyen, ahol mindenki jól érzi magát" - árulta el korábban a boldog menyasszony. Nos, az Instagramra feltöltött legfrissebb bejegyzéséből kiderült, hogy a szerelmesek szeptember 4-én kimondták egymásnak a boldogító igent – a fentebb leírt részletekkel kapcsolatban azonban még semmire sem derült fény. Luca egyébként nagyon óvja a magánéletét, hiszen eddig sem töltött fel sok közös képet a szerelmével a közösségi oldalára – s bár az esküvőjükön készült romantikus fotó kivételnek számít, az újdonsült feleség a kedvesét a nyilvánosság előtt csak B-nek hívja.

Lélegzetelállító helyen nyaralt Stohl Luca, amit követőinek is megmutatott. Egyik képén megszabadult a bikinifelsőjétől és félmeztelenül pózolt, mutatjuk a csodás fotót.

Leadfotó: Facebook

Oldalak