Senki sem meri az utcán hordani, pedig mindenki imádja az év legcukibb ruhadarabját

Vannak olyan ruhadarabok, melyeket mindenki imád (nos, legalábbis a legtöbben mi nők), de az utcára mégsem merjük felvenni őket, mert félünk, hogy megszólnak érte vagy komolytalanul vesznek minket: az év legcukibb mintájú kardigánjai és pulóverei is ilyenek.

Szigorúan csak a négy fal között

A divatszakma nagyjai jól ismernek bennünket: sorra ontják magukból az édesebbnél édesebb mintájú pulóvereket és kardigánokat, melyeknek egyszerűen egy női szív sem tud ellenállni – az utcán, a munkahelyen és az iskolában mégsem merjük viselni őket, mert félünk, hogy komolytalannak fognak miattuk tartani minket. Ez a szomorú igazság, pedig az idei ősszel annyira jópofa és cuki felsőkkel vannak tele a boltok polcai, hogy mi is csak ámulunk!

Vannak rajzfilmfigurás, gyermekrajzos, virágos, lóherés, pillangós, színkavalkádos, de még Hello Kittys pulóverek is a boltok polcain, melyek tényleg annyira édesek, hogy lehetetlen nekik ellenállni. A gond csak az, hogy sem a pasink, sem főnökünk, sem a tanárunk nem értékelné azt, ha egy ilyen felsőben mutatkoznánk az otthonunkon kívül – mondjuk, kapnánk pár „jaj de cuki a pulcsid!”- jellegű kommenteket a barátnőinktől, ami mellett azért nem mehetünk el szó nélkül.

ZARA

A mi kedvencünk a képen is látható gombos kardigán, ami messziről semmi extrának nem tűnik: közelről szemlélve viszont annyi minden történik rajta, hogy még mi is csak kapkodjuk a fejünket! Az egy dolog, hogy az egész kardigánt a lehető legcsajosabb púderszínekkel készítették el; de a tervezők még egy lapáttal rátettek a cukiság faktorra: a kardigán ugyanis tele van aranyos kis barikkal, bárányfelhőkkel és úgy egy teljes kis álomfarmmal, melyet mindenki akarna magának. Tegye fel a kezét az, aki szeretne egy ilyen felsőt! Kár, hogy csak a négy fal között viselhetjük őket… ZARA Knit cardigan with sheep 9995 Ft

Mindezek ellenére összegyűjtöttük nektek az idei szezon legcukibb pulóvereit, hogy még a szívetek is elolvadjon tőlük! Vigyázat: garantáltan beléjük fogtok szeretni és akkor nincs menekvés! A teljes válogatásért kattintsatok az alább látható képgalériánkra.

ZARA Floral jacquard sweater 8,995 Ft
Kattints a további képekért!

Tegyél magadnak egy szívességet: fektess be ebbe a ruhadarabba már most – később meg fogod nekünk köszönni.

Leadfotó, Fotó: ZARA

Oldalak