Íme 78. Velencei Filmfesztivál legszebb ruhái - képgalériával

Szebbél szebb ruhakölteményeikkel és mesés megjelenéseikkel idén is elkápráztattak minket a Velencei Filmfesztivál résztvevői. Most kiválogattuk nektek a sztárok vörös szőnyegen viselt legpazarabb esélyi ruháit, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek bennük!

Gyönyörű estélyi ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen

Bár az elmúlt egy évben szinte semmilyen fontos vörös szőnyeges rendezvényt nem tartottak meg a világon, a szakma nagyjai az idei ősz kezdetével végre sort kerítettek a tavaly elmaradt 78. Velencei Filmfesztivál megrendezésére, ahol egy tucatnyi sztár tette a tiszteletét a lehető legkülönfélébb esélyi ruhákban. Láthattuk habos-babos, élénk színű, kristályokkal borított, metálos és monokróm színű szetteket is, melyek pompás látványt nyújtottak.

Talán épp ezért nem is csoda, hogy divatkritikusok szeme az elmúlt két hétben lényegében mást sem vizslatott, csak a világ egyik legrégebbi filmfesztiváljának, a Velencei Filmfesztiválnak a vörös szőnyegét, ahol a résztvevő színésznők, énekesnők és modellek a lehető legfantasztikusabb formájukat hozva mutatták be a nagynevű divattervezők legújabb lehengerlő ruhakölteményeit.

Sajnos még így is rengeteg hollywoodi sztár döntött úgy, hogy inkább kihagyja a vörös szőnyeges megjelenésekkel járó felhajtást - azonban azok, akik megjelentek, egészen elképesztően festettek!

Dakota Johnson

Melanie Griffith színészlegenda idősebbik lánya, Dakota Johnson (akit a legtöbben A szürke ötven árnyalata című mozifilmből ismernek) legújabb filmjének, a The Lost Daughter-nek a vörös szőnyegen premierjén jelent meg ebben a pazar, félig-meddig átlátszó, ezüstös Gucci ruhában. (Érdekesség, de Kendall Jenner is egy rendkvül hasonló estélyiben pózolt a 2021-es MET-gála vörös szőnyegén.)

A 31 éves Dakota Johnson hatalmas mosollyal az arcán viselte ezt a mesés ruhakölteményt, amelyben pózolva úgy fest, mint egy kristálykirálynő - az estélyit ugyanis több száz nagyobb és több ezernyi mini kristály borította be. Az biztos, hogy egy ilyen ruha mellé semmilyen más csillogó-villogó ékszerre nem volt szüksége, mert még így is túlragyogta az egész eseményt! A kézzel készített, egyedi tervezésű Gucci-ruhájával a sznésznő lett a válogatásunk legjobban öltözött sztárja.

Kíváncsi vagy a többi mesés vörös szőnyeges megjelenésre? Kiválogattuk nektek a 78. Velencei Filmfesztivál legszebb ruhakölteményeit, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

Adriana Lima Etro ruhában a 78. Velencei Filmfesztiválon
Kattints a további képekért!

Leáldozott a nyári virágmintáknak: ha igazán trendi akarsz lenni ebben a szezonban, akkor a következő klasszikus mintázatú pöttyös ruhadarabokat viseld!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @catwalkhautecouture

Oldalak