Ezek voltak az 50 éves Stella McCartney legnagyobb dobásai

Stella McCartney az egyik legsikeresebb angol divattervező. Kezdetben sokan azt hitték, hogy csak apja - a Beatles-tag Paul McCartney – miatt sikeres, de az idő őt igazolta. Tehetsége és üzleti érzéke nélkül biztosan nem sikerült volna ilyen nagy karriert befutnia!

Az egykori Beatles tag, Paul McCartney lányának már a születése is viharos volt, meg kellett küzdenie azért is, hogy egyáltalán életben aradjon. Anyjától, Linda McCartneytól örökölte állatszeretetét, ugyanis Stella vegetáriánus, és elsők között hozta divatba a szőrme mentes ruhadarabokat. Szülei mindent megtettek, hogy Stella átlagos gyerekként nőhessen fel, így állami iskolába iratták. Viszont ott rendszeresen cikizték, és védekezésképp ő is zaklatott másokat. Osztálytársai nem sejtették, hogy a kis Stella egyszer majd olyan márkákkal dolgozi együtt, mint a Gucci, az Adidas vagy a H&M. A legnagyobb sztárok is – köztük Madonna - odavannak stílusáért.Tekintsük át a ma 50 éves szülinapját ünneplő díva legmeghatározóbb pillanatait!

Stella McCartney Londoban született, Linda és Paul McCartney második közös gyermekeként. A születés pillanatában azonban komplikációk merültek fel, és Lindát császározni kellett. A szülők nagyon megijedtek, azt hitték, elveszítik lányukat. Paul a folyosón állt és imádkozott. Imáiban arra kérte a feljebbvalót, hogy Stella egy angyal szárnyán születhessen meg, és ez a pillanat adta az inspirációt a későbbi Wings zenekar megalapításához.
Kattints a további képekért!

lead: profimedia

Ez a materiál mindenkinek jól áll, szexi, és tökéletesen passzol a szezonhoz.

Oldalak