Fashion&Beauty

Mesés estélyik és látványos kosztümök - ilyenek voltak a 2021-es MET-gála legszebb ruhái

A világ legrangosabb divateseményét, a 2021-es MET-gálát tegnap éjjel ellepték a szebbnél szebb ruhák, melyeket idén a kedvenc sztárjaink mutattak be nekünk. Most összegyűjtöttük a legcsodásabb darabokat, hogy ti is gyönyörködhessetek mesés vörös szőnyegen viselt kosztümjeikben!

Mesés ruhák és látványos kosztümök a MET-gála vörös szőnyegén

Mint a tavalyi kivételével minden évben, idén is megrendezték a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának éves kosztümös gáláját, mely a divatvilág legfontosabb adománygyűjtő eseményének számít. A gálát a legtöbbször május első hétfőjén tartják meg, idén viszont (rendhagyó módon, a koronavírus miatt) ez a nap 2021. szeptember 13-ra esett.

A rangos eseményre belépőt szerezni szinte lehetetlen, ezért még a sztárok is egymást túllicitálva versenyeznek azért, hogy fellépjenek a MET-gála vörös szőnyegén, ahol mindig az estély fő kiállításának témájához illően kell a meghívottaknak feltöltöznie - ez idén az "In America: A Lexicon of Fashion" volt, tehát minden bizonnyal sok mesés ruhába öltözött sztárra lehetett számítani. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Kendall Jenner

Nem bízta a véletlenre az idei MET-gála egyik legkülönlegesebb és legszebb darabját: Kendall Jenner egyszerűen fantasztikusan festett ebben az átlátszó, ezernyi kristállyal, strasszal és ékkővel díszített Givenchy ruhában, mely úgy olvadt rá az alakjára, mint egy második bőrréteg. Az biztos, hogy ennyi csillogás mellett több ékszerre nem is lett volna szüksége!

Kendall ruhája egyébként nagyon hasonlít Dakota Johnson Gucci estélyijére, melyet a 78. Valaencei Filmfesztiválon viselt, de igazság szerint a Kardashian-Jenner lány ruháját az az ikonikus darab ihletett, melyet még Audrey Hepburn viselt az 1964-es My Fair Lady című filmben.

Kíváncsi vagy a többi mesés vörös szőnyeges megjelenésre? Kiválogattuk nektek a a 2021-es MET-gála legszebb ruhakölteményeit, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

Billie Eilish Oscar de la Renta ruhában a 2021-es MET-gálán
Kattints a további képekért!

Ha unod már a sima farmert és az élére vasalt irodai nadrágot, itt az ideje kipróbálnod a 2021-es év legnagyobb divattrendjét, azaz a bohém mintás nadrágokat!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @catwalkhautecouture

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.