A bőrdzseki, amit mindenki akar idén ősszel - te se maradj ki ebből a trendből

A fekete bőrdzseki egy olyan klasszikus ruhadarab, melyet csak egyszer kell megvenned az életedben - ha ugyanis stílusban és méretben sem változol az évek során, garantáltan viselni tudod majd 5-10-20 év múlva is! Most bemutatjuk a legjobb változatokat a hazai kínálatból.

Örök klasszikus a fekete bőrdzseki - nem tudsz vele mellélőni

Vannak olyan örök klasszikus ruhadarabok, melyek soha nem mennek ki a divatból: az ilyenek közé tartozik például a bézs ballonkabát, a kockás ing vagy az őszies virágmintás ruhák. Ezekkel a ruhadarabokkal garantáltan nem lehet mellélőni, mert a harang alakú halászsapkához és a gumicsizmás bakancsokhoz hasonlóan nem tartoznak a tipikus "trenddarabok" közé - tehát nem mennek ki szezonról szezonra a divatból, hanem hosszú éveken át hű társaid lesznek, ha beruházol egy-egy ilyen minőségi, örök klasszikusnak mondható darabba.

Az egyik ilyen ruhadarab a fekete bőrdzseki, melyet ízléstől és személyisgtől függően tudunk igazi bőrből (azaz pl. marhából, bárányból) vagy faux, azaz műbőr változatból vásárolni - mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai; az azonban biztos, hogy kinézetre senki sem mondja meg, hogy melyik az igazi és melyik a mű verzió. Mi most mindegyik változatból gyűjtöttünk nektek jobbál jobb bőrdzsekiket, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkra kattintva tudtok megnézni - imádni fogjátok őket!

A fenti képen egy ingszerű, kabátszabású bőrdzsekit láthattok, melynek gallérja és zsebe is van; elöl pedig pattintós gombokkal lehet rögzíteni. Ez egy modern-klasszikus stílusú bőrdzseki, melyet főleg azoknak ajánlunk, akik nem szeretik a rövid derekú verziókat és idegenkednek a rockkeres-stílustól. Nos, ebben garantáltan nem leszel az! Tökéletesen lehet ezt a darabot leggingszel, nadrággal és szoknyhával is kombinálni; kicsit elegánsabb hatást kelt a rövid változatoknál; ha pedig deréköve is van, akkor szuperül tudod hangsúlyozni a nőies alakodat! Ma már mindenféle színben lehet kapni, azonban ha igazi klasszikusra vágysz, mi azt javasoljuk, hogy a feketébe ruházz be!

A képen szereplő változathoz hasonló bőrdzsekiket; valamint klasszikus biker fazont és "rockkeres" fémcsatokkal díszített darabokat is gyűjtöttünk nektek össze minden ízlésben, minden testalkatra, hogy szabadon tudjátok kiválasztani a személyiségetekhez és a testalkatotokhoz legjobban illő darabot.

A teljes bőrdzseki-válogatást megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva, gyönyörködjetek bennük a kedvetekre!

Massimo Dutti Black nappa leather jacket 84 995 Ft Az elegánsabb bőrdzsekik közé tartozik ez az egyszerűbb fazon, mely 100%-ig báránybőrből készült. Mindenhez fel lehet venni, legyen az sportos vagy nőies szerelés.
Kattints a további képekért!

Nem egy tipikus őszi szín, pedig nagyon stílusosak lehetünk, ha ezt az árnyalatot viseljük ősszel - most fantasztikus ruhákat lehet ilyen színben kapni! A legjobbakat összegyűjtöttük nektek a képgalériánkban, nézzétek meg őket!

Leadfotó: Mistress Rocks
Fotó: Anne Klein

Oldalak