Nevetségesen nézünk ki benne - ez a furcsa kiegészítő mégis divat idén ősszel

Még mi sem értjük, hogy pontosan miért lett divat ez a sapkaféle, mert se nem csinos, se nem praktikus. Az azonban biztos, hogy tele vannak vele az üzletek és milliónyi fazon közül választhatunk belőle. Te be mernéd vállalni az utcán?

Nem tudjuk miért lett trendi, mert nem egy csinos darab a halászsapka

Még mi sem értjük, hogy hogyan lett trend ebből az abszolút előnytelen, félig sapka-félig napellenzőszerű kiegészítőből - az azonban biztos, hogy a fast fashion üzletekből csak úgy ömlenek ki a színes, szőrmés, mintás és különleges anyagú változatok, melyek terén még mi sem tudjuk, hogy melyik a legjobb választás.

Hogy mihez lehet felvenni ezt a sapkát? Lényegében mindenhez, semmihez és bármihez - egy olyan ruhadarabot sem tudunk ugyanis mondani, melyhez ez a kiegészítő előnyösen menne; de talán akkor jársz a legjobban, ha egy viszonylag letisztult és egy abszolút nem feltűnő (mondjuk tetőtől talpig fekete) outfithez párosítod, mert úgy talán kevésbé tűnsz ki a tömegből. Ebben a sapkában ugyanis mindenki meg fog bámulni és értetlen tekintetek százai fognak rád szegeződni - ha ez nem zavar vagy éppenséggel pont ez a célod, akkor nyugodtan vegyél ebből a sapkából pár darabot; ha azonban a szofisztikáltabb, elegánsabb, sikkesebb darabokat kedveled, akkor hiába is fektetsz be egy ilyen darabba, soha nem lesztek barátok.

A képen látható skótkockás változathoz például nincs ruha, ami előnyösen menne - még szerencse, hogy ki lehet fordítani, belül ugyanis teljesen fekete; ahhoz pedig azért még lehet öltözködni, de ehhez a mintás verzióhoz nem lehet semmilyen stílusos szettet megalkotni. ZARA Reversible bucket hat 5995 Ft

Hogy praktikusnak praktikus-e? Nehéz kérdés. Mint minden sapka, ez is véd a szél, eső stb. ellen, de azért a füleket nem védi a huzat ellen és az is egy pillanat alatt elázik benne, akinek egy kicsit is hosszabb frizurája van. Szemellenzőnek mondjuk lehet, hogy praktikus, de októberben aligha van már az a fajta erős napfény, ami ellen ilyen módon kellene védekezni!Mindenesetre mi összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legfurább, legegyedibb darabjait, melyekben sok praktikum vagy szépség azonban nem szorult.

Tekintsétek meg az új halászsapka trend legmenőbb változatait a lenti képgalériánkban!

Gucci Corduroy velvet fedore hat in pink Kicsit körülnéztünk dizájner-tekintetben és mit találtunk, mily meglepő: a bizarr divatjáról híres Gucci weboldalán van is egy elrettentő, kord anyagú halászsapka, ami pont ugyanannyiba kerül, mint a jelenlegi magyar minimálbér. Kész üzlet megvenni!
Kattints a további képekért!

Mindenki ezt a színt viseli ősszel - nem csoda, hogy a legnagyobb sztárok és a divatrajongók is odáig vannak érte! Mutatjuk belőle a legstílusosabb, legvagányabb darabokat a hazai kínálatból!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak