Ilyen szép ruhákat még nem láttál - hódítanak az őszies virágminták

Nemcsak a tavasz és a nyár trendjei: a virágmintás ruhák idén ősszel is felbukkannak a divatüzletek kínálatában - ráadásul nem is akármilyen mennyiségben! A legszebb darabokat nektek is látnotok kell, mi nem bírunk betelni velük!

Gyönyörűek, vidámak, ősziesek ezek a virágmintás ruhák

Tény, hogy virágmintás ruhákat a leginkább tavasszal és nyáron szoktunk a divatüzletek polcain látni - idén ősszel azonban annyi mesés darab található a boltok polcain, hogy még mi sem tudunk betelni velük! Ezek a darabok kissé sötétebb színűek, hosszabbak és jobban rétegezhetőek - ám semmivel sem rosszabbak, mint azok a verziók, amiket a meleg hónapokban hordtunk. Ki is válogattuk nektek a jelenlegi hazai kínálat legjobb darabjait, melyeket csizmákkal, harisnyákkal, bőrhatású nadrágokkal is tökéletesen tudtok párosítani: az összeállításért kattintsatok a cikk végén látható képgalériánkra!

A virágmintás ruhák még a legridegebb időjárási körülmények között is bearanyozzák a napjainkat: az biztos, hogy szem nem marad szárazon, ha egy ilyen kedves és nőies darabot viselsz egy hideg októberi, novemberi napon - ráadásul a férfiak is értékelni fogják, hogy a trampli vízálló cuccok és a gumicsizmák helyett egy ilyen nőies darabot hordasz. Reserved Mintás viszkózruha 15 995 Ft

A virgámintás ruhák nem annyira merészek és rikítóak, mint a mostanában nagyon népszerű monokróm, pöttyös minták és jobban be lehet őket építeni a mindennapi öltözködésünkbe, mint az állatmintákat - a legjobban pedig az bennük, hogy bokacsizmával, bőrcsizmával éppúgy hordhatóak, mint a nyári melegben szandállal vagy magassarkú cipővel!

Igyekeztünk olyan darabokat kiválasztani nektek, melyek az átlagnál több testrészt fednek, illetve hosszúságukban is nagyobbak az átlagnál: egyrészt ezek jobban melegítenek, másrészt a hideg hónapokban amúgy sem dívik minden testfelületet megmutatni. A színek tekintetében a sötét sznű, kékes-lilás árnyalatok, a zöldek és a barnás-feketés tónusok a legnépszerűbbek a hazai kínálatban, melyekhez remekül párosítható egy fekete harisnya vagy egy vékony leggings is, ha végképp hidegre fordulna az idő.

Kíváncsi vagy a hazai kínálat legmenőbb őszi virágmintás ruháira? Összegyűjtöttük a szezon legmenőbb darabjait, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet - a fotókért kattints a lenti képgalériánkba!

Mohito Virágos midi ruha 14 995 Ft Ez a midi hosszúságú, őszies virág- és fűszálakkal díszített ruha színében, szabásában és anyagában is kimaxolja a "tökéletes őszi ruha" fogalmát.
Kattints a további képekért!

A szezon legmenőbb táskája hihetetlenül praktikátlan, mégis mindenki imádja, annyira cuki! Bemutatjuk nektek pihe-puha szőrmés táskákat, melyek minden szettet egy csapásra feldobnak.

Leadfotó: House of CB
Fotó: Reserved

Oldalak