Ezek az év legszexisebb magassarkú cipői - a férfiak is imádják őket

Annyira szépek a szezon legjobb magassarkú, hogy mi választani sem tudunk közülök!

Hihetetlenül szexis lábakat varázsolnak ezek a magassarkú cipők

A tökéletes magassarkú helyre rakja a tartásod, szebbé teszi a lábaidat és olyan belső magabiztosságot ad, mint semmi más: épp ezért fontos, hogy olyan cipőt válassz belőle, amely nemcsak kényelmes, hanem a számodra leginkább megfelelő magasságú sarokkal rendelkezik, valamint a stílusa és a lábbeli megjelenése is teljes egészében tükrözze a személyiségedet. Ezen faktorok nélkül nagy valószínűséggel csak kínlódás lesz a magassarkú cipők viselése, mely miatt örök életre meg fogod utálni a hasonló lábbelik viselését, ezért különösen fontos, hogy csak a legjobbat, a legkényelmesebbet vásárold meg!

Mint minden szezonban, idén ősszel is megvannak a tipikus "sláger" magassarkúk: rengeteg hegyes, vinyl és brossszerű fémdíszítéssel rendelkező cipőt találtunk most a cipőboltok honlapjain, melyek annyira gyönyörűek, hogy csak nagyon nehezen tudnánk belülők egy darabot választani - legszívesebben mindet hazavinnénk. A teljes válogatástért kattints a cikkünk alján található képgalériánkra, ahol megmutatjuk az idei szezon legvagényabb és leggyönyörűbb magassarkú cipőit - meglátod, mindet imádni fogod!

Talán nincs olyan divatrajongó, aki ne ismerné a Szex és New York című sorozat főszereplőjének, Carrie Bradshawjának ikonikus eljegyzési cipőjét, a királykék Manolo Blahnik magassarkút. Ez egy igazi örök klasszikus fazon, melyet sokan választanak különleges alkalmakra, úgy, mint például egy esküvőre, mint "egy kis valami kék" apróságot. Klasszikus formája és tökéletes sarokmagassága az egyik legkényelmesebb magassarkú cipővé teszi, a hegyén található négyzet alakú bross pedig még egy kis extra pluszt csempész a már amúgy is szemet gyönyörködtető cipő megjelenésébe.

Csak az a kár, hogy kb. 356 ezer forintba kerül, de sebaj! A galériánkban most ennél a fazonnál jóval alacsonyabb árú, fast fashion üzletekben kapható fazonokat gyűjtüttünk nektek össze, melyek azonban szépségben és kényelemben sem esnek messze ettől a gyönyörűséges Manolo Blahnik lábbelitől.

Kíváncsi vagy a legszebb magassarkú cipős válogatásunkra a hazai fast fashion kínálatból? Kattints a lenti képre és mutatjuk is őket!

Stradivarius Stiletto heel slingbacks 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Tegyél magadnak egy szívességet: fektess be ebbe a ruhadarabba már most – később meg fogod nekünk köszönni.

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: Instagram @savannahs.se

Oldalak