Ezt a színt válaszd a körmödre, ha idén ősszel igazán extravagáns akarsz lenni

Ha imádod a feltűnő színeket, nem fogsz tudni betelni az idei szezon legpompásabb köröm-trendjével: a türkiz színű manikűr már világszerte hódít és hihetetlenül extravagáns technikákkal késztik el a legprofibb körmösök!

Feltűnő szín, az extravagáns stílusúak imádni fogják

A kékeszöldes árnyalatú türkiz már évekkel ezelőtt is nagyon menő volt, ám egy ideig elnyomták a meleg tónusú színek - ennek azonban vége! A türkiz szín egyre inkább kezd visszatérni a divatba és a szépségápolási iparba egyaránt: a körmösök például már világszerte nem győzik ilyen színű festékkel, annyian kérik ezt az árnyalatot - tapasztalatunk szerint pedig már minden professzionális boltban vagy menő körömlakkokat árusító helyen is eladták az összes türkiz árnyalatot, ami csak arra enged következtetni, hogy idén ősszel tényleg minden extravagáns színű körmöket kedvelő hölgy ezt az árnyalatot akarja!

A cikkünk alján össze is gyűjtüttönk nektek pár extrémebb és néhány szolidabb változatot ebből a manikűrös trendből - azt azonban ne felejtsétek el, hogy akármilyen megoldást is válasszatok a körmösötökkel, ez a szín így is-úgy is vonzani fogja a tekinteteket, tehát ha olyan a munkahelyed, vagy éppen iskolába jársz, akkor lehet, hogy csak a különlegesebb alkalmakra javasoljuk kipróbálni ezt a színt.

Az biztos, hogy csak úgy vonzza a tekinteteket! A képek egy olyan verziót láthattuk, mely egy kicsit csillogós, fényesebb stílusú az átlagnál - ez a változat extrán feltűnő, viszont ha te pont ezt kedveled, akkor mindenképpen próbáld ki, mert szinte minden különleges manikűr trendeket kedvelő hölgy viseli ezt a színt idén ősszel! Ha ez a csillogós változat nem a te stílusod, akkor próbálj ki egy kevésbé feltűnőbb, matt verziót - vagy éppen egy olyat, ahol csak egy pillanatra tűnik fel a türkiz szín. A választás a tiéd!

Kíváncsi vagy a többi mesés türkiz manikűrre? Inspirálódj a galériánkból, a kedvencedet pedig mentsd el az internetes könyvjelzők közé, hogy a körmösödnek is meg tudd mutatni!

Kattints a további képekért!

Teljesen odáig vagyunk az őszi szezon legszebb manikűrjeiért, melyek már most annyira népszerűek, hogy mindenki ezeket kéri a körmösöktől. Meglátod, te is teljesen odáig leszel értük...

Leadfotó: 123rf
Fotó: Instagram @studio__omega

Oldalak