Egy készülék, amely a legmagasabb szintre emeli a bőrápolást - teszteltük a Nu Skin ageLOC Boostot

A közelmúltban a kezem ügyébe került egy új arcápoló készülék, amelyhez hasonlóval még nem találkoztam. A Nu Skin ageLOC Boost nevezetű eszköz nem tisztító funkciót lát el, mint a legtöbb szépségkarbantartó kütyü a piacon, hanem inkább hidratál, szépít, szerepe van az öregedésgátlásban és mindenben, ami jót tesz az arcbőrnek. Teszteltem.

Nu Skin ageLOC Boost

Ha szépségápolásról van szó, nem ismerek kompromisszumot. Azt mondják, nem lehet elég korán elkezdeni az öregedésgátlást, 25 éves kortól már erősen ajánlott a finom ráncok megelőzése is. Én hiszek ebben, hódolok is a szabálynak. Soha nem mondok nemet, ha új eszköz kerül a piacra és van lehetőségem kipróbálni. Nemrég a Nu Skin új kütyüje, az ageLOC Boost került a kezembe, melyet tesztelhettem. A legtöbb arcápoló készülék feladata a tisztítás, ám ez a cucc más területen hatékony. Sokkal inkább a megújításban, ragyogásban és hidratálásban van szerepe, de itt egy tudományosabb megközelítés.

"Az ageLOC Boost készülék szakaszos, változó impulzusokat küld a bőr irányába, másodpercenként nyolcszor. Az impulzusok töltése kiegyensúlyozott, vagyis minden 2,4. másodpercben a töltés pozitívról negatívra vált. Az Activating Serummal együtt használva képes optimalizálni és élénkíteni a bőrt, a fiatalos arcszín jegyében.

Amellett, hogy hatékony összetételének köszönhetően számtalan jótékony hatás fűződik a használatához, legyen szó akár a ragyogóbb és teltebb bőrről, akár az öregedés jeleinek visszaszorításáról, az Activating Serum megteremti azt a lényeges vezetőképességet, amelyre a készüléknek szüksége van ahhoz, hogy az egyedülálló mikroáram hatékonyan a bőrbe jusson."

Amit tehát mind tud: ragyogóvá teszi a bőrt, szerepe van a sejtmegújulásban, visszaszorítja az öregedés jeleit, valamint hámlasztani is képes. Ezek pedig fiatalos, ragyogó és üde bőrt eredményeznek - melyet tapasztaltam is. Két hetes intervallumot adtam magamnak arra, hogy változást vegyek észre a bőrömön, de nem kellett annyi. Már az első használatokat követően láttam, hogy az arcom élénkebb, főként egyébként akkor, mikor este alkalmaztam a kúrát, mert másnap reggel ragyogó bőrrel ébredtem - nem voltam fakó, fáradt, ráncos, puffadt. Számomra már ezért megérte, de az is feltűnt, hogy a bőröm egyenletesebb és puhább lett, amit a párom is megjegyzett.

Nagyon tetszett, hogy mindössze két perc a használata, így akár reggel készülődés előtt, vagy este lefekvést megelőzően is tudtam alkalmazni. A készülék abszolút handy, kezes, pici, kényelmes. Jó érzés az arcnak a rezgő mozgás, amit végez, egy perc van az arc egyik oldalára, még egy pedig a másikra. Érintős, csak fel-lehúzod az ujjad, így tudod ki- és bekapcsolni. Jár hozzá a szérum is persze, ami sokáig elég.

Hogyan működik

  1. Húzd végig az ujjad az érintőfelületen alulról felfelé, hogy ezáltal bekapcsold a készüléket. (Első használat előtt érdemes teljesen feltölteni.)
  2. Adagolj három cseppnyi ageLOC Boost Activating Serumot a készülék vezető felületére. Dolgozd el az arcod egyik oldalán.
  3. A felvitel megkezdéséhez húzd végig ismételten az ujjad az érintőfelületen alulról felfelé. Mozgasd a vezető felületet az arcodon felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal.
  4. Ismételd meg a 2. és 3. lépést az arcod másik oldalán.
  5. A készülék két perc elteltével automatikusan kikapcsol. Masszírozd a bőrödbe a felületen maradt Activating Serumot, majd végezd el a bőrápolási rutinod további lépéseit.

Mi van a szérumban?

"A ragyogásfokozó keverék (tengerpartililiom-kivonat (CEA), C-vitamin és niacinamid) élettel telivé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. A telítő keverék (almakivonat, lencsekivonat, görögdinnye-kivonat és kétféle hialuronsav) hidratálja és puhítja a bőrt, miközben telt megjelenéséről is gondoskodik. Az ausztrálcitrom-kivonat serkenti a hámlasztó folyamatokat, és támogatja a sejtmegújulást a láthatóan simább, ragyogóbb, fényesebb és fiatalosabb arcszín érdekében. Az ageLOC keverék a bőröregedés látható jeleit a kialakulás forrásánál veszi célba a fiatalos, élénk megjelenés megőrzése érdekében."

Én egyébként két hétig direkt csak ezt a készüléket használtam, nem alkalmaztam más szérumot vagy hidratálót a tisztítás után, csak ezt a rendszert, és még így is sokkal szebb lett a bőröm, mint vártam. Tény, hogy a készülék ára magasabb, de a minőséggel ez párhuzamosan együtt jár ebben az esetben, plusz ne felejtsük el, hogy a világ első számú otthoni szépségápolási eszközrendszermárkájáról beszélünk.

Hivatalos forrás: Nu Skin

fotók, leadfotó és forrás: Nu Skin

Oldalak