Fashion&Beauty

Ez a minta az idei ősz legnagyobb divatja - nem maradsz észrevétlen benne 

Leáldozott a nyári virágmintáknak: ha igazán trendi akarsz lenni ebben a szezonban, akkor a következő klasszikus mintázatú pöttyös ruhadarabokat viseld!

Feltűnő, sikkes és stílusos

Örök klasszikus textilminta, ami sosem megy ki a divatból – tulajdonképpen így is jellemezhetnénk az idei ősz egyik legnagyobb trendjét, a pöttyös mintás ruhadarabokat, melyeket ebben a szezonban monokróm, fekete-fehér színekben ábrázolva láthatunk viszont. Egyszerűen mindenki ezt akarja most, de ezen nem is csodálkozunk! Hogy miért?

A fekete-fehér pöttyös ruhák már önmagukban is nagyon mutatósak, sikkesek és elegánsak - de ez csupán csak egy ok, amiért nektek is ajánljuk a viselésüket, mert mi nemcsak ezért szeretjük őket! A fekete-fehér pöttyös ruhadarabokat azért kedveljük, mert akkor is tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nem akarjuk túlkomplikálni a szettünket, de valami extrábbra vágyunk az átlagosnál.

Amennyiben ugyanis a hétköznapi viseleteink helyett egy kicsit feltűnőbben szeretnénk öltözködni, a pöttyök garantáltan elérik a kívánt hatást: alapvető természetüknél fogva magához vonzzák az emberek tekintetét (ez egyébként igaz az összes többi szabályos alakú geometriai mintára is), finom mivoltunknak köszönhetően viszont mindezt úgy teszik, hogy cseppet sem közönséges, sokkal inkább elegáns lesz az összhatás.

A legjobb pedig az bennük, hogy a pöttyöket általában még azok a hölgyek is szívesen viselik, akik amúgy egyáltalán nem szeretik a mintás ruhadarabokat: a kisebb és nagyobb pöttyök ugyanis kifejezetten stílusos, sikkes és szolid daraboknak bizonyulnak a legtöbb mintás ruhához képest. Segítségükkel úgy léphetünk ki a mindennapos öltözködésünkből fakadó komfortzónánkból, hogy közben semmilyen csiricsáré vagy giccses mintát nem kell választanunk, mégis ízlésesen szemet vonzó lesz a végeredmény.

ZARA

Ebben a limitált kiadású apró fekete pöttyös blúzban és a hozzá pontosan illő hatalmas pöttyökkel szegélyezett midi szoknyában egy a közös: rendkívül mutatósak és feltűnőek, a ruhadarabok klasszikus vonalvezetéseinek köszönhetően viszont kifejezetten sikkes és elegáns élményt nyújtanak. Itt a bizonyíték, hogy két különböző mintájú darabot is lehet egymással viselni, csak érteni kell a párosításukhoz! ZARA Limited Edition Polka Dot Blouse 19,995 Ft ZARA Limited Edition Polka Dot Midi Skirt 22,995 Ft

Most a képgalériánkban összegyűjtöttük nektek a szezon legszebb és legsikkesebb monokróm színű pöttyös ruhadarabjait, hogy nektek már csak választanotok kelljen a sok-sok mesés darab közül!

ZARA Limited Edition Polka Dot Jumpsuit 29,995 Ft
Kattints a további képekért!

Még soha nem voltak ilyen izgalmasak és látványosak a hajtrendek, mint 2021 őszén - nem is csoda, hogy a fodrászok szerint mindenki ezekben a stílusokban fogja hordani a haját. Te se maradj ki az őrületből, próbáld ki a legújabb őszi hajtrendeket még ma!

Leadfotó, Fotó: ZARA

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?
Fashion&Beauty