Ezek az ősz legjobb dögös műbőr szettjei - minden férfi odáig van értük

Nincs férfi, aki ne habarodna bele egy olyan nőbe, aki egy sikkesen elegáns műbőrből készült ruhát visel az ősszel. Ennek örömére most össze is gyűjtöttük nektek a legjobb darabokat, hogy neked már csak ki kelljen választanod a kedvencedet!

Megbolondulnak egy ilyen szettől a férfiak

Vannak dolgok, melyek egyszerűen nem mennek ki a divatból: a műbőrből készült viseletek pont ilyenek. Elegánsak, szexisek, ízlésesek és tulajdonképpen bármilyen szettet képesek feldobni – teljesen mindegy milyen hajjal, sminkkel, körömmel vagy kiegészítőkkel rendelkezel.

Ennek persze nemcsak mi, hanem a pasik is örülnek: az ugyanis tény, hogy a bőr anyaga ruhák látványa teljesen megvadítja őket – ez pedig még akkor is igaz, ha éppen egy állatbarát és hamis, műbőr verziót viselünk, mert tulajdonképpen azok is egy az egyben úgy néznek ki, mintha igazi bőrből készültek volna.

A legjobb pedig bennük az, hogy végre újra viselhetjük őket: tavasszal és nyáron ugyanis a fekete műbőr szettek nem élveznek túlságosan nagy előnyt, a hidegebb hónapokban viszont minden menő divatrajongó ilyen anyagú ruhadarabokra szavaz. Szerencsére a fast fashion üzletek is egyre inkább megtelnek az ősz legmenőbb szereléseivel, melyek közül most mi is kiválasztottuk a kedvenceinket: a megtekintésükhöz lapozz a cikk alján lévő képgalériánkba!

ZARA

Ha dögös (és divatos) akarsz lenni idén ősszel, semmiképpen sem hiányozhat a gardróbodban a már klasszikus alapdarabnak is mondható műbőr leggings, melyből igen sokféle verziót találhatunk a boltok polcain. A mi kedvencünk a képen is látható extra hosszú fazon, mely úgy tapad rá a lábra, mintha csak egy második bőrréteg lenne. Fantasztikusan kombinálható bármilyen színnel, anyaggal, cipővel és kiegészítővel is – csupán arra kell vigyáznod, hogy tényleg olyan műbőr leggingset vásárolj, melynek jó a mérete, ezek a fazonok ugyanis híresek arról, hogy nem nyúlnak; a szűk nadrágok pedig nagyon kényelmetlenek tudnak lenni. ZARA Extra long faux leather leggings 7,995 Ft

Még több dögös műbőr szettre vagy kíváncsi? Ne habozz, lapozz az alább látható képgalériánkba, ahová a szezon legmenőbb szerelései gyűjtöttük nektek össze!

ZARA Faux leather skirt with topstitching 6,995 Ft
Kattints a további képekért!

A 27 éves modell jött, látott és győzött: mindenkit levett a lábáról a rangos eseményen.

Leadfotó: Reserved
Fotó: ZARA

Oldalak