Fashion&Beauty

Így vedd észre a hamisított replika táskákat - tippjeinkkel profi szakértő leszel

Ma már olyan magas minőségi replika táskákat próbálnak eladni eredetiként, hogy igencsak nehéz megkülönböztetni a hamisított darabot a valódi változattól - tippjeinkkel viszont egy csapásra meg fogod tudni állapítani az igazit!

A jó replikát nehéz kiszúrni, de nem lehetetlen

Az online vásárlás népszerűbb mint valaha: a másodkézből származó, használt táskák fénykorukat élik - ami remek hír a környezettudatosság és az újrahasznosítás szempontjából -, ám rengeteg olyan hitelességüket vesztő websiteok is vannak a világhálón, melyek az eredetüket illetően (is) kérdéses dizájnertáskákat, valamint luxuscikkeket árulnak illegálisan.

Most eláruljuk nektek, mire kell figyelnetek ahhoz, hogy biztosan ne fussatok bele egy eredetinek hirdetett, de igazából "csak egy nagyon jó kis replika" táska megvásárlásába, mely miatt nemcsak rengeteg pénzed veszhet felesleges kárba.

A Vestiaire Collective nevű, eredeti használt luxustáskákat áruló oldal szerint a felhasználóik 61%-a futott már bele abba, hogy akaratán kvül vásárolt hamisíttott replika táskát, ezért ha már egy jó kis dizájner darabra költöd a pénzed, mindig érdemes utánajárnod, hogy tényleg eredeti-e a kiszemelt darab, vagy csak a szemedet csapják be a kereskedők. A legjobb, ha a saját szemeddel is meg tudod tekinteni a terméket, ám ha erre nincs lehetőség, mindig figyelj a következő pontokban állítottakra, hiszen a segítségükkel könnyen kiszűrheted a hamis árukat.

Lapozz a következő oldalara és eláruljuk, hogy pontosan hogyan is szűrheted ki élőben és online is a hamisított replika táskákat!

Fotó: Instagram @madisonavenuecouture

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?