Sokkoló kinézetű luxustáskákat árul milliókért idén ősszel a Chanel

Hirtelen nem is tudjuk, hogy mit mondjuk: az egy dolog, hogy a Chanel divatház egy kész autó árát kéri el egy-egy táskáért, de ezek a darabok se nem szépek, se nem praktikusak... Íme a luxusmárka 2021-es őszi/téli kollekciója, ami ennél bizarrabb nem is lehetne!

Az új Chanel táskák ennyi pénzért legalább szépek lehetnének, ha praktikusak már nem is

A francia divatház nemrégiben hozta nyilvánosságra az új 2021-es őszi/téli Chanel táskákat bemutató kollekciójának lookbook fotóit, melyeken olyan sokkolóan újító, már-már bizarr darabok szerepelnek, hogy azok nagy valószínűséggel a Chanel egykori legendás tervezőjének, Karl Lagerfeldnek sem tetszenének. Ha pedig arra gondolunk, hogy egy-egy ilyen táska egy extrákkal felszerelt középkategóriás autó árába kerül, hirtelen azt se tudjuk, hol fogjuk a fejünket: vajon tényleg vannak olyan milliárdosok, akik (egy szépnek és ízlésesnek egyáltalán nem mondható) táskáért több tízmillió forintot adnak ki, vagy csupán a Chanel hóbortja az, hogy a rajongóknak megfizethetetlenül ízléstelen táskákkal kedveskednek?

Van egy rossz hírünk: nemcsak a Chanel árul hordhatatlan táskákat, hanem jelenleg a legtöbb luxuskategóriás "nagyágyú" is: a Louis Vuitton, a Moschino, a Balenciaga és a Loewe is olyan bizarr dizájnertáskákat árul idén ősszel, melyek távol állnak a hordható, praktikus és stílusos kiegészítőktől.

A félreértések elkerülése végett: nem, nem azokról csodás szürkés Chanel-táskákról van ám most szó, melyeket most a cikkünkben láthattok, hanem azokról a megbotránkoztató darabokról, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva érhettek el. Készüljetek fel, mert tényleg megdöbbentően furák!

A francia divatház 2021-es őszi/téli kollekciójában szereplő gyűrött, szőrmés és bolyhos Chanel táskák között egyébként teljesen eklektikus stílusú, többféle színű láncból és anyagból álló darabok is megfordulnak, kész kálváriát hozva az amúgy nagyon is letisztult és klasszikus stílust kedvelő luxusmárka életébe. Hogy ez lesz-e az új irány vagy csak így sikerült az őszi/téli kollekció? Nem tudjuk, de az biztos, hogy ezek a darbaok nagyon messze állnak a Chanel sikkes stílusától.

Megpróbáltuk kiválogatni nektek a Chanel új kollekciójából a legszebb darabokat, de nem nagyon jártunk sikerrel. Azért élvezzétek a milliókat érő táskákat bemutató bizarr képgalériánkat, melyeket a lenti képre kattintva érhettek el!

Chanel Flap Bag
Kattints a további képekért!

A világ legrangosabb divateseményét, a 2021-es MET-gálát tegnap éjjel ellepték a szebbnél szebb ruhák, melyeket idén a kedvenc sztárjaink mutattak be nekünk. Most összegyűjtöttük a legcsodásabb darabokat, hogy ti is gyönyörködhessetek mesés vörös szőnyegen viselt kosztümjeikben!

Leadfotó: Chanel
Fotó: Instagram @opulenthabits

Oldalak