A szezon legfurább luxustáskái, amiket milliókért biztosan nem vesz meg senki

Ezeket a táskákért biztosan nem érdemes több százezret, netán több millió forintot kiadni - az egy dolog, hogy nem praktikusak, de egyáltalán nem is szépek. Bemutatjuk nektek a szezon legfurább luxustáskáit, melyeket tényleg senki sem vesz meg.

Furcsák, praktikátlanok és nem is kimondottan stílusosak

Az biztos, hogy a stílusos őszi kiegészítőktől és táskáktól biztosan nagyon messze állnak a legmenőbb francia és olasz dizájnerek luxustáskái, melyek annyira bizarr módon lettek megtervezve, hogy szinte senki nem ad értük ki pénzt - gondoljunk csak a Chanel legutóbbi dobására, az "enyhén megviselt" állapotú táskák árusítására, melyekért egy kész autó árát kérik el. Mondjuk, ez talán pont azért lehetséges, mert ezek a darabok inkább hasonlítanak egy művészeti múzeumba való műalkotásokra, mintsem divatos vagy hordható kiegészítőkre.

Repülőgépek, tornacipőkből vartt kézitáskák és még egy halom őrültség következik most a divat nagyjaitól, akik már azt sem tudják, honnan merítsenek új inspirációt a legújabb tervezéseikhez. Vajon tényleg ez lenne a jó irány, az új divattrend, netán csak egy újabb bizarr hóbortot képviselnek ezek a táskák? Mi nem vagyunk benne biztosak, az azonban tény, hogy nem éppen ízléses darabokról beszélünk, beléjük pakolni a női dolgainkat pedig egy kész logisztikai terv lenne... Azért nézzük meg őket!

Louis Vuitton

Ez az értelmezhetetlen táska a francia luxusmárka 2021-es őszi/téli kollekciójának bemutatóján bukkant és nem mást ábrázol, mint egy utasszállító repülőgépet. De a táskának nemcsak a kinézete extrém, hanem egyébként az ára is: 39 ezer dollártért, tehát nagyjából 11.5 millió forintért (!) árulják ezt a darabot, ami sem praktikájában, sem külsejében nem közelíti meg azt, amit szívesen viselnénk az után (meg egyébként bárol) - még akkor sem, ha az egy milliókat érő Louis Vuitton.

Még több furcsa luxustáskára lennél kíváncsi? Kattints a képgalériánkra, ahol megmutatjuk neked a legextrémebb változatokat!

Balenciaga Sneakerhead táska Nem kevesebbe, mint 655 ezer forintba kerül a Balenciaga egyik legnépszerűbb cipőjéből készült táska, mely sem praktikumot, sem szépséget nem szolgáltat viselője kezébe. Csak online vásárolható meg, de az az igazság, hogy nem tülekednek érte a rajongók. Vajon miért?
Kattints a további képekért!

Vannak olyan ruhadarabok, melyeket mindenki imád (nos, legalábbis a legtöbben mi nők), de az utcára mégsem merjük felvenni őket, mert félünk, hogy megszólnak érte vagy komolytalanul vesznek minket: az év legcukibb mintájú kardigánjai és pulóverei is ilyenek

Fotó: Louis Vuitton
Leadfotó: Moschino

Oldalak