Ilyen egy igazi stílusikon: megvan az új kedvenc Carrie Bradshaw szettünk

A Szex és New York ikonikus főhőse az új sorozatban sem okoz majd csalódást. Csodásan áll ez a ruha Sarah Jessica Parkeren.

Carrie visszatér

2021 egyik bombahíre volt, hogy több mint 17 év után az HBO Max újra képernyőre tűzi az ikonikus sorozatot, a Szex és New Yorkot, ezennel And Just Like That címmel. A széria négy főszereplőjéből három igent is mondott, így biztosan találkozhatunk majd Carrie-vel (Sarah Jessica Parker), Charlotte-tal (Kristin Davis) és Mirandával (Cynthia Nixon), azonban Kim Cattrall a továbbiakban nem ölti magára Samantha szerepét, a színésznő pár évvel ezelőtt ő már a harmadik mozifilmre is nemet mondott.

Az új széria tíz darab félórás epizódban mutatja majd be, hogy milyen magánéleti nehézségekkel küzdenek az immár ötvenes éveikben járó főhősnők. Ahogy az előző évadokban, természetesen most is legalább ugyanolyan fontos szerepet kapnak majd a ruhák is. Noha távozott a produkciótól a mesés ruhakölteményekért felelős Patricia Field, aki a sorozat korábbi hat évadában és a két mozifilm során is közreműködött, azért a reboot forgatásról eddig kiszivárgott fotók alapján szerencsére semmi ok nincsen az aggodalomra, Molly Rogers és Danny Santiago is hibátlan munkát végeznek a divattéren.

SJP a legfrissebb forgatási képek szerint nemrégiben a manhattani Ötödik sugárúton vett fel egy jelenetet egy csodás ruhakölteményben. Ez lett a legújabb kedvencünk, mutatjuk Carrie eddigi legjobb szettjét.

Neked hogy tetszik?

Fény derült a hollywoodi hírességek titkára.

Fotó: Profimedia - RedDot; leadfotó: 123rf

Oldalak