Csak erre a 10 alapdarabra van szükséged, ha stílusos akarsz lenni

Tanácstalan vagy az őszi gardróbodat illetően? Ne aggódj! Ha ezt a 10 alapdarabot beszerzed, nemcsak stílusos, hanem a legstílusosabb nő leszel a környéken!

A cél: legyél klasszikus és nem "trendi"

Egy dolgot már most az elején leszögezhetünk: semmi jóra nem vezet, ha állandóan a trendi ruhadarabokra költöd a pénzed, hiszen a trendek állandóan változnak, és ami az idei ősszel nagy sláger, nem biztos, hogy a következő szezonban (netán a következő ősszel) is az lesz – tehát kidobott pénz és felesleges környezetromboló vásárlás lesz az egész.

Az viszont tény, hogy ha olyan sikkes és stílusos ruhadarabokat keresel, melyek színükben és anyagukban is semlegesek, akkor garantáltan jó befeketésnek fognak majd számítani hetek, hónapok, netán évek múlva is – ebben segítünk most mi neked.

Összegyűjtöttük nektek azt a 10 teljesen alapvető, mégis klasszikusan elegáns stílusúnak mondható ruhadarabot, melyek garantáltan hű társaid lesznek a legtanácstalanabb öltözködési probléma esetén is. Ne gondolj nagy dolgokra: természetüknél fogva semleges tónusú, illetve monokróm (fekete-fehér) ruhadarabokat fogsz most látni, melyek bármikor, bármilyen helyszínen, bármilyen alkalomra, bármilyen időpontban bevethetőek vészhelyzet esetén. Kezdjünk is hozzá!

Bershka

Abban talán egyetérthetünk, hogy az őszi gardób egyik legelengedhetetlenebb darabja a vastag gyapjú kabát, melyből ma már rengeteg verzió megtalálhat a boltok polcain. Van azonban egy szín és egy szabás, mely minden szettet elegánssá tesz – és most teljesen mindegy, hogy milyen ruhát viselsz alatta. Bershka Ejtett vállú kabát 9,995 Ft

Ez a képen is látható bézs színű, hosszított blézer alakú fazon, mely ma már sokkal sikkesebbnek számít, mint egy hasonló típusú fekete kabát. A fekete darabokat ugyanis könnyű viselni: egyrészt tömegszámban kaphatóak, ezért mindenki őket viseli, ami miatt már egy szép fekete kabáttal nem lehet kitűnni a tömegből; másrészt a bézs különleges, világos árnyalatától fogva sokkal vonzóbb színnek minősül a férfiak szemében is, ami szintén nem utolsó szempont, ha egy alapdarabokból álló őszi gardróbot szeretnénk összerakni.

Még több őszi alapdarabot a képgalériánkra kattintva tekinthettek meg: nézelődjetek bátran és viseljétek büszkén a kedvenceiteket!

Mohito Női ruha 8,995 Ft
Kattints a további képekért!

A fehér színt ruhadarabok általában a nyár színei, ám mi most bebizonyítjuk nektek, hogy ősszel, a hideg időben is lehet nagyon stílusosan és sikkesen viselni ezt az árnyalatot.

Leadfotó: Mohito
Fotó: Bershka

Oldalak