Már megint divatosak ezek a minták - teljesen megvadítják a pasikat

Egy trend, ami soha nem megy ki a divatból: ezek az állatmintás darabok, melyekből ez az egy különleges fazon idén ősszel ellepte a boltok polcait.

A leopárd minta soha nem megy ki a divatból

Vannak olyan trendek, melyek soha nem mennek ki a divatból, maximum évről évre eltűnnek egy kicsit, hogy aztán teljes divatszezonok épüljenek rájuk: az állatminták tipikusan ilyenek - főleg a leopárd minta, ami jelenleg minden fast fashion márka divatpolcán megtalálható. Mindenki odáig van érte és ez nem is csoda, mert nagyon illik minden szezonális divatdarabhoz. A cikkünk alján össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legjobb, legváltozatosabb darabjait, nézzétek meg és szerezzétek be a kedvenceiteket!

ZARA

A leopárd minta egy igen feltűnő darab: viselője garantáltan nem marad észrevétlen benne, ezért ügyesen kell viselni. Erős színekkel kombinálva vad, már-már túlzottan feltűnő hatást kelt; neon és pasztell árnyalatokkal viselve egyszerűen ízléstelen; föld- és alapszínekkel (mint például a feketével, a fehérrel, a barnával, a szürkével, a vörössel és a bézzsel) kombinálva viszont kifejezetten sikkes és divatos - persze csak akkor, ha nem öntjük magunkra tetőtől talpig a mintát, mert ha állatmintákról van szó, akkor könnyen át lehet esni a ló túloldalára. ZARA Cropped animal print blouse 8995 Ft

A leopárdminta viszont remekül megy az őszi alapdarabokhoz, segít felpezsdíteni egy-egy unalmas szettet és a mostanában nagyon divatos trendekhez (mint például az év trendszínéhez, a csokoládé barnához; a bőrhatású darabokhoz; a klasszikusan szabott blézerekhez vagy a bézs színű ballonkabátokhoz is) fantasztikusan megy, ezért érdemes beruházni egy-egy ilyen mintás darabba.

A haza kínálatban az elegáns felsőktől és ingektől kezdve a kabátokon és a fehérneműkön át egészen a legapróbb kiegészítőig megtalálható minden ebben az igencsak feltűnő leopárd mintában. Készítettünk is nektek egy igen változatos összeállítást, hogy a kedvetekre tudjatok válogatni ebből a mintából.

A leopárd mintás ruhadarabokat és kiegészítőket bemutató képgalériánk eléréséhez kattintsatok a lenti fotóra!

ZARA Animal print mini dress 9995 Ft Ennél tökéletesebb ruha talán nem is létezik: fekete csizmával, harisnyával, de még bőrhatású leggingsszel is jól mutat!
Kattints a további képekért!

Egy biztos: ha ilyen dögös fehérneműben várod haza a szíved választottját, garantáltan le sem tudod majd vakarni magadról! Bemutatjuk nektek az idei év legdögösebb, legszexisebb fehérneműit, melyekért a férfiak is odáig vannak...

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak